Adobe Photoshop Lightroom 5 ve Camera Raw 8.1 Duyuruldu

Adobe, popüler fotoğraf düzenleme programı Lightroom’un yeni sürümü Lightroom 5’i resmi olarak duyurdu. Adobe Photoshop  Lightroom 5 fotoğraf düzenleme yazılımı Mac OS X ve Windows için duyurulurken tek başına veya Adobe Creative Cloud’un bir parçası olarak kullanılabilecek.

Lightroom 5 beraberinde yeni fotoğraf makineleri ve lensler için sunduğu destek ile gelirken, Nikon’un yeni ürünlerinin de desteklenen kameralar, lensler listesinde olduğunu görebiliyoruz. Nikon AF-S Nikkor 80-400 mm f/4.5-5.6G ED VR lensin yanısıra Coolpix A ve Coolpix P330 modellerinin desteklenen modeller arasında olduğunu söyleyebiliriz.

Adobe Photoshop Lightroom 5 fiyatlaması ise ilk defa satın alıp kullanacaklar için 149$, mevcut kullanıcı olup yükseltme yapmak isteyenler için ise 79$ gibi şekilleniyor. Lightroom 5 ile gelen değişikliklere aşağıdaki linkten bakılabilir.

Adobe Photoshop Lightroom 5 ve Camera Raw 8.1 Duyuruldu

Adobe-Lightroom-5

Adobe Photoshop Lightroom 5 ile beraber duyurulan Adobe CS6 için Camera RAW 8.1 yazılımı da duyuruldu. Camera RAW 8.1 yedi yeni kamera desteği sunuyor. Bunlar Hasselblad H5D-60, Olympus E-P5 ve E-PL6, Phase One IQ260, Ricoh GR, Panasonic G6 ve LF1.

Skylum'un hepsi bir arada fotoğraf düzenleme programı olan Luminar 4, yeni kullanıcılar için oldukça avantajlı indirimler sağlıyor. Yeni AI özellikleri ve yenilenmiş UI ile birlikte gelen Luminar 4 programını tavsiye ediyoruz.

İlk görüş bildiren siz olun

Cevap Yazın