Apple iPhone 5 için Yüksek Çözünürlüklü Duvar Kağıtları

Apple iPhone 5 akıllı telefon dünyasındaki konumunu sağlamlaştırabilmek için yeniden tasarlandı. 7.6mm incelikle an itibariyle dünyanın en ince akıllı telefonu olan Apple iPhone 5, önceki modellerinin aksine ve sektördeki rakiplerinin 4-inç ve üstü sunduğu ekran boyutlarına yaklaşarak, kendisi içinde de bir değişime uğradı.

4 inç Retina ekran ile sunulan yeni Apple iPhone 5 akıllı telefon, iPhone serisinde daha önceki modellere göre daha fazla piksel ve çözünürlük sunuyor. Beraberinde yenilediği kamerası ile beraber aynı zamanda daha üstün bir ekran deneyimi ve kalitesi sağlıyor.

Apple iPhone 5’in sunduğu ekran özelliklerine kısaca bakalım.

  • 4″ Retina Ekran
  • 1136×640 çözünürlük
  • LED aydınlatmalı IPS TFT
  • 16×9 geniş ekran
  • 326 ppi piksel yoğunluğu

Apple iPhone 5 için yüksek çözünürlüklü duvar kağıtları, yeni iPhone 5 ekranına göre şekillenmiş bir şekilde duyurusundan sonra web üzerinde yayılmaya başladı. 326ppi oiksel yoğunluğunda, 16:9 geniş ekran ve 1136×640 çözünürlüğe göre oluşturulmuş duvar kağıtlarını, iphone 5 wallpaper pack olarak fotoğrafçı Chaz Curry, kendi sitesinde indirilebilir şekilde sunuyor.

Skylum'un hepsi bir arada fotoğraf düzenleme programı olan Luminar 4, yeni kullanıcılar için oldukça avantajlı indirimler sağlıyor. Yeni AI özellikleri ve yenilenmiş UI ile birlikte gelen Luminar 4 programını tavsiye ediyoruz.

İlk görüş bildiren siz olun

Cevap Yazın