Ara Güler’in Fotoğrafçılık Eğitim ve Sanat Vakfı Kuruldu

Dünyaca ünlü fotoğraf sanatçısı Ara Güler’in yıllar boyunca oluşturduğu fotoğraf arşivini korumak, yaşatmak ve Türkiye’de fotoğrafçılığın gelişimini sağlamak için projeler üretmeyi amaçlayan Ara Güler Fotoğrafçılık Eğitim ve Sanat Vakfı kuruldu.

Vakıf, bu doğrultuda fotoğrafçılığın ve görsel haberciliğin toplumda yaygınlaştırılması ve yozlaştırılmaması amacıyla gerektiğinde ilgili resmi ve özel kuruluşlarla işbirliği yaparak, araştırma ve eğitim uygulama alanlarındaki başarılı çalışmaları destekleyecek ve ödüllendirecek.

Fotoğrafçılığı ve görsel haberciliği yaygınlaştırmak ve gelişimini sağlamak amacıyla çeşitli etkinlikler, atölye çalışmaları ve kurslar düzenleyecek olan vakıf, oluşturulacak kütüphane ve yayınlarla araştırmacılara destek olacak. Güler’in kişisel imkanlarıyla kurulan vakıf, İstanbul Galatasaray’daki Güler Apartmanı’nda hizmet verecek.

Skylum'un hepsi bir arada fotoğraf düzenleme programı olan Luminar 4, yeni kullanıcılar için oldukça avantajlı indirimler sağlıyor. Yeni AI özellikleri ve yenilenmiş UI ile birlikte gelen Luminar 4 programını tavsiye ediyoruz.

İlk görüş bildiren siz olun

Cevap Yazın