Bozuk SD Karttan Nasıl Fotoğraf Kurtarılır?

Her zaman ihtiyaç duyabileceğiniz fotoğraflarınızı ve verilerinizi ne kadar özenle saklıyor olursanız olun, küçük bir yanlış sonucunda hepsini silme ve kaybetme riskiniz de dijital ortamın cilvelerindendir. İstediğiniz gibi sakladığınız ve her an lazım olabilecek fotoğraflarınızı sorunsuz olarak geri getirebilmek için kullanabileceğiniz EaseUS Veri Kurtarma Programı sayesinde, dilediğiniz gibi kaliteli ve kolay çözümlere ulaşabilirsiniz.

Hiçbir dosyanın sonsuza kadar yok olmadığını daha önceden duymuş olmanız gerekiyor. Bununla birlikte, kesin sonuçlar alabilmek ve bu kaybolmayan dosyalara sorunsuz olarak ulaşabilmenizi sağlayacak en iyi veri kurtarma programı olan EaseUS Data Recovery Wizard Free 12.8 sayesinde, ihtiyaçlarınızı sorunsuz olarak karşılamanız mümkün olacaktır. Dilediğiniz binlerce uzantıya sahip olan dosyanın aynı zamanda onlarca fotoğraf uzantısının tekrardan bilgisayarınıza sunulmasını sağlayacak ve geri getirme görevini üstlenecek olan en iyi deneyimi sunan bu programla beraber, sorunsuz şekilde dosyalarınıza ve değerli anılarınızın yer aldığı fotoğraflarınıza erişmeniz mümkündür.

Bozuk SD Karttan Nasıl Fotoğraf Kurtarılır?

SD kartlar multimedya cihazlarının yaygınlaşmasıyla kullanımı oldukça artmış durumda. Eskiden bir adet SD kart almak oldukça maliyetliyken şimdi neredeyse teknoloji seven insanların evlerinde birkaç tane SD kart bulunabiliyor. Profesyonel fotoğraf makineleri, aksiyon kameraları ve akıllı telefonlarımızda sıklıkla SD kartlar kullanıyoruz. Başımıza gelen en can sıkıcı olay da SD kartların bozulması ve hata vermesi. Bu durumda içinde bulunan fotoğraf ve videolarımızı kaybettiğimizi düşünebiliriz ancak EaseUS Data Recovery Wizard programı ile bozulan SD kartınızdaki fotoğraflarınızı ve diğer dosyalarınızı kurtarabilirsiniz.

Desteklenen Formatlar

  • JPG/JPEG, TIFF/TIF, PNG, BMP, GIF, PSD, CRW, CR2, NEF, ORF, SR2, MRW, DCR , WMF, RAW, SWF, SVG , RAF, DNG
  • AVI, MOV, MP4, M4V, 3GP, 3G2, WMV, MKV, ASF, FLV, SWF, MPG, RM/RMVB, MPEG

Programı Nasıl Ücretsiz İndirebilirim?

Programı ücretsiz olarak kullanabilmeniz için, ilk olarak resmi sitesinden sorunsuz olarak giriş yapıp indirmeniz gerekecektir. EaseUS Data Recovery Wizard adresini ziyaret ederek, problemsiz şekilde Free Download bölümüne tıklayarak indirebileceğiniz EaseUS Veri Kurtarma Programı, standart program kurulumuyla birlikte bilgisayarınıza kurmanıza imkan tanımaktadır. Kurulumu yaptıktan sonra, kullanmaya başlayabilirsiniz.

SD Karttaki Fotoğrafları Kurtarma Adımları

Kurulumun ardından, programı çalıştırmanızla birlikte, karşınıza bilgisayarınızda o an aktif olan ve çalışan bütün sürücüleri göreceksiniz. Kurtarmak istediğiniz ve fotoğraflarınızın yer aldığı SD kart sürücüsünü seçerek TARA butonuna basıp, o SD kart içerisinde yer alan daha önce silinmiş bütün fotoğrafların ve diğer dosyaların taranmasını sağlarsınız.

Bozuk SD Karttan Nasıl Fotoğraf Kurtarılır?

Tarama işleminin başlamasının hemen ardından, programın sol alt bölümünde dosyalarınızın boyutun büyüklüğüne ve sayısına göre değişkenlik gösterecek bir süreye ulaşıp, tahmini bekleme süresini ortaya çıkarabilirsiniz.

Bunun hemen ardından, taramanın da sonlanmasıyla birlikte, artık silinmiş olan bütün fotoğraflarınız ve diğer dosyalarınıza sorunsuz olarak erişmeniz mümkün olacaktır. Liste halinde karşınıza çıkacak olan bütün dosyalar arasından seçim yaparak, EaseUS Veri Kurtarma Programı sayesinde verilerinize ulaşmış olursunuz. Seçeceğiniz dosyayla beraber, KURTAR bölümüne tıklayıp, dosyaların tekrar yüklenmesini de sağlamanız son aşama olacaktır.

Tüm işlemler bittikten sonra zarar görmemiş ve hasarsız olarak dosyaların eski yerine yüklendiğini görmeniz mümkün olacaktır. Kaliteli ve hızlı çözüm sayesinde, en iyi fırsatlar sizleri bekliyor. Programın özelliği sayesinde tarama sonucu listelenen fotoğraf ve video dosyalarında ön izleme yaparak doğru dosyayı mı kurtarıp kurtarmadığınızı kontrol etme şansına sahip olabilirsiniz.

Skylum'un hepsi bir arada fotoğraf düzenleme programı olan Luminar 4, yeni kullanıcılar için oldukça avantajlı indirimler sağlıyor. Yeni AI özellikleri ve yenilenmiş UI ile birlikte gelen Luminar 4 programını tavsiye ediyoruz.

Görüşler

2 comments on “Bozuk SD Karttan Nasıl Fotoğraf Kurtarılır?

  1. Biraz ciddiyet… sd kartım bozuk ama yazdıklarınız konu ile ilgili olmadığından bozuk kartı kurtaramadım. Yazınız silinen fotoğrafların kurtarılması… itina lütfen.

    • Avatar for Alper Orus

      Alper Orus

      Yazı içerisinde gayet açık bir şekilde silinen fotoğrafların kurtarılması şeklinde belirtiliyor.

Cevap Yazın