Büyüleyici Kar Tanelerinin Makro Çekilmiş Fotoğrafları

Kış aylarında istemesek de daha az evden çıkarız ve evdeki sıcak ortamda dinlenmek daha fazla tercih sebebimiz olur. Buna bağlı olarak fotoğraf çekmek kış aylarında doğal olarak daha az ön plana çıkmaktadır. Kış sezonununda taze yağmış bir kar ve beraberinde getirdiği doğal güzellikler aslında saymakla bitmez. Hatırlarsınız yakın zamanda size ilham vereceğini düşündüğümüz en iyi 10 kar fotoğrafını paylaşmıştık. Hepsi birbirinden güzel kar manzarasını gözler önüne sürüyordu.

Her fotoğrafçı çalışmalarına kendi tarzını yansıtarak geliştirmektedir. Sergey Kichigin buz ve kar üzerine makro çalışmalar yapan bir fotoğrafçı. Aşağıdaki fotoğrafları oluşturabilmek için donmuş bir stüdyo içerisinde çalışmaktadır. Kichigin’in kolleksiyonunda sıradan kar tanelerinin içinde bulunan gömülü güzelliği, yakın çekimlerin ortaya çıkardığını söyleyebiliriz. Kichigin’in makro çekimlerinin detaylarını Shutterstock blog üzerindeki yazıda bulabilirsiniz.

Aşağıdaki kar tanelerine baktığınızda, bu kristallerin parlaklık, farklı şekil ve tonlarını gördükten sonra muhtemelen kar yağdığında aynı şekilde dışarıya bakmıyor olacaksınız. Sonuçta, bilim bize her iki kar tanesinin birbirinden farklı olduğunu söylemektedir.

Büyüleyici Kar Tanelerinin Makro Çekilmiş Fotoğrafları

kar-tanesi-fotograf-01

kar-tanesi-fotograf-02

kar-tanesi-fotograf-03

kar-tanesi-fotograf-04

kar-tanesi-fotograf-05

kar-tanesi-fotograf-06

kar-tanesi-fotograf-07

kar-tanesi-fotograf-08

kar-tanesi-fotograf-09

 

Skylum'un hepsi bir arada fotoğraf düzenleme programı olan Luminar 4, yeni kullanıcılar için oldukça avantajlı indirimler sağlıyor. Yeni AI özellikleri ve yenilenmiş UI ile birlikte gelen Luminar 4 programını tavsiye ediyoruz.

İlk görüş bildiren siz olun

Cevap Yazın