Canon RF 70-400mm f/4.5-5.6L IS USM Lens 2020 Yılı içinde Gelebilir

Canon’un, 2020 yılı içerisinde, tam kare aynasız fotoğraf makineleri için yeni bir süper telefoto zoom lens çıkaracağı öngörülüyor. Bahsi geçen RF-serisi lensin daha önce patent başvurusunda adı geçen Canon RF 70-400mm f/4.5-5.6L IS USM olması bekleniyor.

30MP EOS R ile başlayan aynasız fotoğraf makineleri serisinde, yeni lenslerle sistemi genişletmeye çalışan Canon’un, parlak diyaframa sahip RF 70-200mm f/2.8 sonrasında, sabit f/4 diyafram ile sunulacak yeni lens üzerinde çalıştığı belirtiliyor. Bu objektifin RF 70-400mm f/4.5-5.6L IS USM olacağı söylentiler arasında dolaşıyor.

Canon RF 70-400mm f/4.5-5.6L IS USM lens, odak uzaklığı açısından daha geniş bir aralık sunarken, özellikle vahşi yaşam ve kuş fotoğrafçılığı için biçilmiş kaftan olacak.

USM (Ultrasonik Motor), Canon EF lensleri serisinde bugüne kadar en yaygın olarak kullanılan AF motor türüdür. Tüm USM motorlar, ortak bir özellik olarak lensi hareket ettirmek için ultrasonik titreşim enerjisini dönme gücüne dönüştürür. Bu motor, şu anda Canon serisindeki en hızlı odaklama motorudur. Yine de, otomatik odaklamayı tamamen kapatmak zorunda kalmadan odak üzerinde manuel olarak ince ayar yapmanıza olanak tanır.

Canon Lensler Uyumluluk Rehberi

Tabii ki, yeni Canon Fotoğraf Makineleri ile birlikte, şirket 2020’de daha fazla RF lensi piyasaya sürecek. Yüksek çözünürlüklü tam kare aynasız kamera (Canon EOS Rs), iki yeni RF serisi lensle birlikte Şubat 2020 ortalarında resmi olarak ilan edilecek.

Daha fazla dedikodu ve bilgi için bkz. Canon Rumors ve Canon Cameras.

via DCN

Skylum'un hepsi bir arada fotoğraf düzenleme programı olan Luminar 4, yeni kullanıcılar için oldukça avantajlı indirimler sağlıyor. Yeni AI özellikleri ve yenilenmiş UI ile birlikte gelen Luminar 4 programını tavsiye ediyoruz.

İlk görüş bildiren siz olun

Cevap Yazın