Dansçılar Aramızda [Dancers Among Us]
Türk Nikon olarak gözümüze çarpan ve ilginç bulduğumuz fotoğraf projelerini sizlerle paylaşmaya devam ediyoruz. Bu sefer ki proje bizce bu güne kadar duyurduğumuz en güzel ve yaratıcı fotoğraf projelerinden biri. Projenin adı  Dancers Among Us (Dansçılar Aramızda), projenin sahibi ise New York’lu fotoğrafçı Jordan Matter.
Jordan Matter 2009 yılında başladığı fotoğraf projesinde profesyonel dansçıları New York‘ta günlük hayatın içinde fotoğraflamaya başladı. Ona bu projeyi esinlendiren ise oğlunun oyuncak bir otobüsle oynayan çocuk hayali olmuş. Ardında projede çektiği fotoğraflar internet ortamında fazlaca yayılmaya başlayınca dünya çapında büyük şehirlerde de fotoğraf çekmeye devam etmiş. Özellikle günlük hayattaki koşuşturmalar içindeki ortaya çıkardığı kareler çok yaratıcı.

Matter, “Dancers Among Us” projesindeki fotoğrafları bir kitap haline getirdi ve Ekim ayında satışa çıkardı. Jordan Matter’ın “Dancers Among Us” (Dansçılar Aramızda) projesine ait birçok fotoğrafı beğeninize sunuyoruz. Projenin bazı sahnelerine ilişkin kamera arkası videolarını bu linkten izleyebilirsiniz.

Skylum'un hepsi bir arada fotoğraf düzenleme programı olan Luminar 4, yeni kullanıcılar için oldukça avantajlı indirimler sağlıyor. Yeni AI özellikleri ve yenilenmiş UI ile birlikte gelen Luminar 4 programını tavsiye ediyoruz.

İlk görüş bildiren siz olun

Cevap Yazın