Dji Osmo Action 4K Aksiyon Kamera

DJI aksiyon kamerası DJI Osmo Action resmi olarak tanıtıldı. Bu yazıda DJI Osmo Action 4K aksiyon kamera özellikleri, satış fiyatı ve ilgili videoları bulaiblirsiniz.

GoPro’nun Hero 7 aksiyon kamerası modeliyle doğrudan rekabet edecek olan DJI Osmo Action 12 megapiksellik kamera sensörüne sahip. Ayrıca 100 Mbps hızın video çekebilen kamera, 4K çözünürlüğünde ve 60 FPS video kaydı yapabilirken, Full HD çözünürlükte ise 240 FPS‘e kadar video kayıt edebiliyor.

GoPro Hero 7 Black rakibi Osmo Action, GoPro aksesuarlarına da destek veriyor. Böylelikle bisiklet ve kask gibi ürünlerde kullanılabiliyor. 11 metre derinliğe kadar rahatlıkla çalışabilen kamerada kendinizi çekerken görmenizi sağlayan bir ekran da mevcut.

GoPro, Hero 7 Black modelini duyururken en iyi stabilizasyona sahip kameralardan biri olduğunu belirtmişti. DJI Osmo Action 4K aksiyon kamera buna benzer bir stabilizasyon teknolojisi kullanıyor. RockSteady adı verilen bu teknoloji çekim yaparken titremeyi en aza indirgiyor.

DJI Osmo Action 4K aksiyon kamera satış fiyatı ise 350 dolar olarak belirlenmiş. Yani satış fiyatı 399 dolar olan GoPro Hero 7’den 50 USD daha ucuz. Mevcut dolar kuru dikkate alındığında DJI OSMO Action 4K aksiyon kamera ülkemizde 2.600 – 2.700 lira bandında satışa sunulacaktır.

DJI Osmo Action VS. GoPro Hero 7 – Comparison

DJI Osmo Action 4K Aksiyon Kamera Özellikleri

  • 12mp 1/2.3inch CMOS sensor
  • 2.25inch rear touch-screen
  • 1.4-inç front screen
  • 4K video at 60fps, 100mbps
  • 4K, 30fps HDR video
  • FullHD slow-motion video, 240fps
  • 93 minutes of recording time (4K, 30fps, RockSteady on)
  • Wi-Fi and Bluetooth built-in

Basın duyurusunu burada bulabilirsiniz.

DJI Osmo Action 4K Aksiyon Kamera Videoları






Skylum'un hepsi bir arada fotoğraf düzenleme programı olan Luminar 4, yeni kullanıcılar için oldukça avantajlı indirimler sağlıyor. Yeni AI özellikleri ve yenilenmiş UI ile birlikte gelen Luminar 4 programını tavsiye ediyoruz.

Görüşler

Bir yorum var“Dji Osmo Action 4K Aksiyon Kamera

  1. Avatar for Alper Orus

    Saadet Aydın

    aksiyon kamera almayı düşünenler için güzel bir yazı

Cevap Yazın