Dünyanın Fotoğrafı İstanbul’a Geliyor!

İstanbul’un ilk uluslararası fotoğraf festivali Beşiktaş Belediyesinin desteğiyle 18 – 24 Ekim tarihleri arasında Beşiktaş’ta başlıyor.

Şehirler ve Hikayeler” teması ile bu yıl ilki gerçekleştirilecek ve yerli / yabancı pek çok fotoğraf sanatçısının sergilerine ev sahipliği yapacak festivalde ayrıca dünya fotoğraf ustalarıyla sohbetler, atölye çalışmaları, portfolyo incelemeleri, paneller, fotoğraf gösterileri ve daha pek çok etkinlik yer alacak.

Dünyanın Fotoğrafı İstanbul’a Geliyor!

dunyanin-fotografi-istanbula-geliyor
Festivalle ilgili tüm ayrıntılı bilgiye http://fotoistanbul.org/ adresinden ve facebook.com/fotoistanbultr, @fotoistanbultr sosyal medya kanallarından ulaşabilirsiniz.

Skylum'un hepsi bir arada fotoğraf düzenleme programı olan Luminar 4, yeni kullanıcılar için oldukça avantajlı indirimler sağlıyor. Yeni AI özellikleri ve yenilenmiş UI ile birlikte gelen Luminar 4 programını tavsiye ediyoruz.

Görüşler

Bir yorum var“Dünyanın Fotoğrafı İstanbul’a Geliyor!

  1. Avatar for Alper Orus

    Dilek fenercisi

    İstanbul boğazında dilek feneri gösterisi harika oluyor rengarenk dilek feneri gösteri videosu izlemek istiyorsanız linke tıklayarak izleyebilirsiniz. https://www.youtube.com/watch?v=_RB70hlYguo

Cevap Yazın