2019 En iyi Ücretsiz Video Dönüştürücü

Bugün size 2019 yılı için en iyi ücretsiz video dönüştürü programı inceleme yazısında Wondershare hakkında bilgiler vereceğiz. Hem Windows hem de Mac sistemiyle uyumlu olan ve videolarınızı popüler formatlara dönüştürebilen Wondershare Free Video Converter, bir dizi kullanışlı özellik içeren en iyi video dönüştürücülerden birisidir.

Wondershare Free Video Converter programı, adından da anlayabileceğiniz üzere bilgisayarınızda gerçekleştireceğiniz video dönüştürme işlemleri için kullanılıyor. Sade ve kullanıcı dostu arayüzü ve hızlı çalışan yapısı sayesinde birbirinden farklı video formatları arasında istediğiniz dönüştürme işlemini yapabiliyorsunuz.

Bu ücretsiz video dönüştürücü aynı zamanda toplu işleme, ekran kaydı, meta verileri sabitleme, YouTube MP4 / MP3, video aktarımı, DVD yazma ve diğer işlevleri oldukça kolaylaştırmaktadır. Şimdi gelin 2019 yılı için en iyi ücretsiz video dönüştürücü olarak tanımladığımız Wondershare Free Video Converter ya da Video Toolbox hakkında detaylara geçelim!

2019 En iyi Ücretsiz Video Dönüştürücü Programı : Wondershare Free Video Converter

Wondershare Free Video Converter ile ilgili farkedeceğiniz ilk şey, kullanıcı arayüzünün ne kadar düzenli olduğudur. Programın açılış panosunun üst kısmındaki film şeridi ile kolayca erişilebilen beş ana alan bulunmaktadır: Dönüştür, İndir, Yaz (Yak), Aktar ve Araç Kutusu.

Ücretsiz masaüstü ya da online video dönüştürücülerinde olması gereken özellikler arasında kayıpsız kalitede dönüşüm sağlamak önemlidir. Wondershare Free Video Converter beraberinde birçok özellikle birlikte gelen en iyi video dönüştürme aracı olarak kabul edilebilir.

2019 En iyi Ücretsiz Video Dönüştürücü

Wondershare Ana Fonksiyonlar

  • Toplu Video Dönüştürme MP3 / MP4 / DVD veya Tersi
  • Ücretsiz MP3 dönüştürücü: Videoyu MP3’e dönüştürün veya ses dosyalarını kolayca MP3’e dönüştürün.
  • Ücretsiz MP4 dönüştürücü: Videoyu MP4’e dönüştürün veya MP4’ü başka bir formata dönüştürün.
  • Ücretsiz DVD dönüştürücü: Videoyu DVD’ye dönüştürün veya DVD’yi MP4, MP3 ve daha birçok uygulamaya dönüştürün.
  • iPhone video dönüştürücü: iPhone, iPad, kamera, PSP ve daha fazlası için video dönüştürün.

Çok çeşitli video ve ses formatlarını destekleyen program, dönüştürme işleminden önce video düzenleme ve kayıpsız kaliteli dosya dönüştürmeye olanak sağlıyor. Ve tabii ki video dönüştürme işlemlerine ek olarak video indirme, video kaydı yapma ve DVD yazma gibi ek fonksiyonlara sahip.

Wondershare Ana Özellikler

Wondershare Free Video Converter ana özelliklerinin başında, video dosyalarını bir formattan diğerine dönüştürmek gelir. Ancak program kesinlikle bununla sınırlı kalmıyor. Bu video dönüştürücü aynı zamanda kullanıcıların her türden video dosyasını neredeyse her kaynaktan indirmelerini, izlemelerini, aktarmalarını, düzenlemelerini ve oluşturmalarını sağlıyor. Yani uygulama sayesinde tam kapasiteli bir Video Toolbox elde etmiş oluyorsunuz. Ayrıca, video dönüştürmenizi hemen hemen her cihazda oynatmak için uyarlamanıza olanak tanıyor.

Wondershare Free Video Converter, tüm popüler ve sıra dışı medya formatlarını dönüştürmenize olanak tanır. WebM’den MP4’e, TS’den MP4’e, MP4’den MPEG’e, AVI to MP4, AVI’den MOV’a kadar çok çeşitli çıktı biçimlerini destekler. Özetle bir videoyu 1000’den fazla biçime dönüştürebilirsiniz.

Videoları farklı formatlara dönüştürürken, toplu olarak (batch) eşzamanlı olarak çalışabilirsiniz. Program tek bir tıklamayla bir kerede, birkaç videoyu farklı biçimlere dönüştürmenize olanak sağlar.

Birden fazla platform ile uyumlu olan programın oldukça hızlı olduğunu belirtmeliyiz. Uygulamanın hızı aynı zamanda video işlemlerinde hızlı dönüşüm hızıyla da dikkat çekiyor. Genelde video dönüştürücü programların çoğu bir saatlik videoyu dönüştürmek için 60 dakika, yani 1 saatlik bir süreye ihtiyaç duyabilirler. Wondershare açısından böyle bir görevi tamamlamak beş dakika veya daha kısa sürede gerçekleşebilmektedir.

Video Düzenleme

Wondershare ile video düzenleme işlemleri oldukça kolay ve keyifli olabiliyor. Evde ürettiğiniz videonuzu kırpın ve küçültmek için istenmeyen bölümleri rahatça silin. Eğer VOB, MP4, vb. gibi uzun bir videoya sahipseniz keserek birden fazla klibe bölebilirsiniz.

Düzenlediğiniz videolara için altyazılar oluşturmak mı istiyorsunuz? Wondershare altyazı düzenleyicisi, altyazıları zahmetsizce aramak ve videonuza gömmek için yardımcı olur. İsteğinize göre altyazıları yazı tipi, boyut, stil, saydamlık, konum ve daha fazlasıyla özelleştirin. Çevrimiçi sitelerden arama yaparak altyazılar ekleyebilirsiniz.

Özel efektler ve filtreler ile video kalitesini artırın! Ses seviyesini, parlaklığı, kontrastı, doygunluğu gibi ayarlamaları yaparak videonuzu manuel olarak optimize edin. Ayrıca videonuza ücretsiz olarak özel efektler ekleyebilirsiniz. Video telif haklarınızı korumak için filigran (watermark) ekleyebilirsiniz.

Tüm bunlara ek olarak bir videoyu veya fotoğrafı bir GIF MAKER ile bir GIF resmine dönüştürebilirsiniz. Ya da ekran kaydedicisi (screen recorder) sayesinde tüm masaüstü etkinliklerini sesli olarak kaydedip videonuzu oluşturabilirsiniz.

2019 için en iyi ücretsiz video dönüştürücü olarak gördüğümüz Wondershare free video converter programı sayesinde – hızlı dönüştürme süresi, yüksek kaliteli çıktı ve ekstra özellikler ile video dönüştürücü yazılımı için mükemmel bir seçim– olduğunu belirtmeliyiz.

Ücretsiz olarak Wondershare Free Video Converter programını deneyebilirsiniz. Daha iyi bir deneyim elde etmek ve sınırları kaldırmak için premium sürüme yükseltme yapabilirsiniz.

Skylum'un hepsi bir arada fotoğraf düzenleme programı olan Luminar 4, yeni kullanıcılar için oldukça avantajlı indirimler sağlıyor. Yeni AI özellikleri ve yenilenmiş UI ile birlikte gelen Luminar 4 programını tavsiye ediyoruz.

İlk görüş bildiren siz olun

Cevap Yazın