Eye-Fi Yeni Kablosuz Hafıza Kartını Duyurdu [Eye-Fi Pro X2 SDHC 16GB Class 10]
Eye-Fi yeni Pro X2 SDHC 16GB Class 10 kablosuz hafıza kartını duyurdu. 99,99 USD‘ye ön siparişli satışa çıkarılan yeni hafıza kartı önceki modellerin 20 USD kadar fiyatlarının düşmesinin ardından duyurulmuş oldu.
Dünyanın ilk kablosuz hafıza kartı üreticilerinden olan Eye-Fi Inc‘in duyurduğu yeni Eye-Fi Pro X2 ile depolama kapasitesini 16 GB’a taşımıştır. Aynı zamanda performanslı ultra hızlı okuma ve yazma yeteneğine sahip class 10’a sahiptir. Eye-Fi yeni Pro X2 SDHC ile kablosuz Wi-Fi ile veya ad- hoc bağlantısı üzerinden resimlerinizi (RAW ve JPEG) ve videolarınızı aktarmak artık çok daha kolay olacaktır. Çekmiş olduğunuz fotoğraf ve videolarınızı gerçek zamanlı olarak sosyal paylaşım sitelerinde sevdiklerinizle paylaşabileceksiniz. 27 metre açık hava, 13.5 metre kapalı alan wireless menziline sahip olan Eye-Fi Pro X2, Statik WEP 64/128, WPA-PSK, WPA2-PSK Mac, Wi-Fi güvenliğine sahiptir.
Önemli not: Eye- Fi Pro X2 kartlar şuan için Nikon D800 / D800E ile uyumlu değildir.

Skylum'un hepsi bir arada fotoğraf düzenleme programı olan Luminar 4, yeni kullanıcılar için oldukça avantajlı indirimler sağlıyor. Yeni AI özellikleri ve yenilenmiş UI ile birlikte gelen Luminar 4 programını tavsiye ediyoruz.

İlk görüş bildiren siz olun

Cevap Yazın