İlham Veren En İyi 10 Ay Fotoğrafı [Moon Photos]

Ay fotoğrafı çekmek ve dolunay zamanı farklı noktalarda ayın görüntülerini yakalamak için ay fotoğrafı nasıl çekilir, ay fotoğrafı çekerken yapmanız gereken kamera ayarları ve buna bağlı olarak bazı ipuçlarını Türk Nikon farkıyla sizlere bir önceki yazımızda aktarmaya çalışmıştık.

Bahar ve yaz aylarının gelmesiyle beraber ay fotoğrafı çekmek için şartların fazlasıyla oluşması ve özellikle dolunay olan akşamlarda ay fotoğrafı çekmekle ilgili ipuçlarını değerlendireceğinizi tahmin ediyoruz.

Buna ek olarak sizlere ilham vermesi açısından en iyi 10 ay fotoğrafını sizler için toparlamaya çalıştık. Günbatımından şafağa akşamın ve gecenin farklı zaman dilimlerinde çekilmiş bu ay fotoğrafları ve çekimlerin exif bilgileri sizlere yapacağınız ay fotoğrafı çekimlerinden önce oldukça fikir verecektir diye düşünüyoruz.

İlham Veren En İyi 10 Ay Fotoğrafı

moon and pink ribbon

Super Red Moon

Moonstruck

MoonRise

Super Moon Superimposed on Seattle

geese on the new moon

Total Lunar Eclipse

“Supermoon” rises over BAPS Shri Swaminarayan Mandir

Orion’s Umbra

The Moon always shines on Dolomites

Her zaman olduğu gibi Türk Nikon bonus bölümü 🙂

Skylum'un hepsi bir arada fotoğraf düzenleme programı olan Luminar 4, yeni kullanıcılar için oldukça avantajlı indirimler sağlıyor. Yeni AI özellikleri ve yenilenmiş UI ile birlikte gelen Luminar 4 programını tavsiye ediyoruz.

Görüşler

Bir yorum var“İlham Veren En İyi 10 Ay Fotoğrafı [Moon Photos]

Cevap Yazın