Kadın Gözüyle Hayattan Kareler 2017 Sonuçları Belli Oldu

Anadolu Hayat Emeklilik’in bu yıl onbirincisini düzenlediği “Kadın Gözüyle Hayattan Kareler’17 Fotoğraf Yarışması kazananları belli oldu. 

“Kadın Gözüyle Hayattan Kareler ‘17” Fotoğraf Yarışması’nın konusu “Hayata Dair” olarak belirlenmiş. Yarışmanın amacı, amatör veya profesyonel kadın fotoğrafçıların; kendi objektiflerinden hayata ve dünyaya bakışlarını yansıtan eserlerini toplumla paylaşmaya aracı olmak, onların motive olmasına katkıda bulunmaya çalışan yarışmaya toplam 1897 kişi katıldı ve katılımcılar toplam 6501 fotoğraf gönderdiler.

Sayısal kategoride düzenlenen yarışmanın birincisi Samsun’dan Demet Cevrin, ikincisi İstanbul’dan Banu CİHAN ve üçüncü olan fotoğrafın sahibi Ankara’dan yarışmaya katılan Nazik Nazan Köse YILMAZ oldu.

Kadın Gözüyle Hayattan Kareler 2017 Fotoğraf Yarışması Kazananları

1.lik ödülü alan fotoğraf

2.lik ödülü alan fotoğraf

3.lük ödülü alan fotoğraf

Yarışma ile ilgili ödül kazanan ve sergilenen diğer fotoğrafları TFSF’nin sayfasında bulabilirsiniz.

Devam etmekte olan tüm fotoğraf etkinliklerini Türk Nikon Fotoğraf Yarışmaları sayfası üzerinden takip edebilirsiniz. Sonucu açıklanmış diğer fotoğraf yarışmaları için tıklayınız.

Skylum'un hepsi bir arada fotoğraf düzenleme programı olan Luminar 4, yeni kullanıcılar için oldukça avantajlı indirimler sağlıyor. Yeni AI özellikleri ve yenilenmiş UI ile birlikte gelen Luminar 4 programını tavsiye ediyoruz.

İlk görüş bildiren siz olun

Cevap Yazın