Lexar 256GB SDXC UHS-I Hafıza Kartını Duyurdu

Photokina 2012 etkinliklerinde Lexar tarafından SDXC (Secure Digital eXtended Capacity) formatındaki en geniş depolama alanına sahip hafıza kartı 256GB ile duyuruldu. Lexar’ın yeni bir seviye olarak çıtayı yükselttiği ve 256GB depolama ile sunduğu SDXC hafıza kartının resmi olarak tam adı ise Lexar Professional 400x SDXC UHS-I şeklinde.

Yüksek kalitede fotoğraf çeken ve bunları depolayarak, transfer eden fotoğrafçılar ile ciddi anlamda HD video kaydeden ve saklayan kameramanlar için düşünülmüş yeni Lexar 256GB SDXC, kullandığı UHS-I teknolojisiyle 400x yani saniyede 60mb veri okuma hızı sağlıyor.

Bir hafıza kartında şu ana kadar görmediğimiz şekilde yüksek depolama kapasitesi sunan Lexar, bu yeni hafıza kartı için satış fiyatını $900 şeklinde belirlemiş. Lexar’ın 128GB olarak sunduğu diğer SDXC hafıza kartının şu an Amazon üzerindeki satış fiyatının $183 olduğunu hatırlatalım

SDXC kartların depolama boyutunun üst limiti olan 2TB olurken, SDHC (Secure Digital High Capacity) kartlar 32GB ile doğal olarak sınırlandırılmış oluyorlar.

Skylum'un hepsi bir arada fotoğraf düzenleme programı olan Luminar 4, yeni kullanıcılar için oldukça avantajlı indirimler sağlıyor. Yeni AI özellikleri ve yenilenmiş UI ile birlikte gelen Luminar 4 programını tavsiye ediyoruz.

İlk görüş bildiren siz olun

Cevap Yazın