Mükemmel Kutup Ayısı Fotoğrafının Kamera Arkası [To The Arctic]

Kusursuz bir fotoğraf çekimi ve mükemmel anı yakalamak aslında düşünüldüğü kadar kolay olmayan ve birçok farklı ortam bir arada sağlandığında oluşabilmektedir. Bunun için doğru ve uygun ekipmanların yanısıra belki de aylarca süren planlamalar sonrası bile ancak istenilen fotoğraf elde edilebilmektedir. Tabi tüm bunlar olurken gerekli ortamın, açının oluşması ya da fotoğrafçının elinde olmayan durumlar için şans faktörünü de eklememiz gerekir.

One World One Ocean Organizasyonu için ödüllü doğa fotoğrafçısı Florian Schulz’un çektiği To The Arctic 3D el kitabının kapak çalışması olan kutup ayısı fotoğrafı, yukarıda belirttiğimiz birçok durumun ciddi bir planlama sonrası oluşmasıyla ortaya çıkmış. Önce güvenliklerini sağlayıp teknede konumlarını almışlar ve fotoğraf çekimlerini uzaktan kumanda çözümü üreterek gerçekleştirmişler.

Sonuç olarak To The Arctic 3D el kitabı için bu kutup ayısı fotoğrafı ortaya çıkmış.

Mükemmel kutup ayısı fotoğrafının kamera arkasını aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz. Özellikle üstteki fotoğrafın ilk kez göründüğü andaki mutluluk herhalde paha biçilemez 🙂

Skylum'un hepsi bir arada fotoğraf düzenleme programı olan Luminar 4, yeni kullanıcılar için oldukça avantajlı indirimler sağlıyor. Yeni AI özellikleri ve yenilenmiş UI ile birlikte gelen Luminar 4 programını tavsiye ediyoruz.

Görüşler

Bir yorum var“Mükemmel Kutup Ayısı Fotoğrafının Kamera Arkası [To The Arctic]

  1. o andaki mutluluklarını çok iyi anlıyorum

Cevap Yazın