Nikon Avrupa’da Belirli Sayıda Nikon f/1.8 Box Edition Satıyor

Nikon prime lenslerden oluşan bu özel ve benzersiz set belirli bir sayıda ve limitli bir şekilde Nikon tarafından Kuzey Avrupa’nın çeşitli ülkelerinde satılıyor. Prime lenslerden oluşan bu kutu setin satıldığı ülkeler ise Fransa, Belçika, Hollanda ve İngiltere.

Nikon markası ile bütünleşmiş aluminyum kasanın içerisinde 28mm, 50mm ve 85mm prime lenslerin yanısıra kullanım kılavuzları, parasoleyleri ve koruyucu kılıflar da ayrıca set ile beraber sunuluyor.

Nikon f/1.8 Box Edition Lensleri

Bu özel ve benzersiz set için henüz net bir fiyat belli olmasa da €1259 ya da $1627 bir fiyat telaffuz ediliyor. Kutu içerisinde gelen lenslerin Amerika fiyatlarıyla karşılaştırıldığında, tek tek lenslerin toplamı $1427 gibi bir fiyat ediyormuş. PetaPixel’in heasabına göre $200 bir farkla Nikon marka alüminyum kasa ve özel bir sete sahip olunabiliyor.

Nikon benzer bir kutu seti geçtiğimiz sene aynı üç lens için f/1.4 diyaframa sahip olan modelleriyle sunmuştu.

image credits > PCH

Skylum'un hepsi bir arada fotoğraf düzenleme programı olan Luminar 4, yeni kullanıcılar için oldukça avantajlı indirimler sağlıyor. Yeni AI özellikleri ve yenilenmiş UI ile birlikte gelen Luminar 4 programını tavsiye ediyoruz.

İlk görüş bildiren siz olun

Cevap Yazın