Nikon Coolpix P520 Dijital Kompakt Fotoğraf Makinesi Duyuruldu

Nikon her sene olduğu gibi Şubat ayı başında Coolpix serisini yenilemek üzere harekete geçiyor ve yeni dijital kompakt fotoğraf makinelerini duyuruyor. Özellikle senenin bu zamanında gerçekleşen Camera and Photo Imaging Show öncesinde bu duyurularını gerçekleştiren Nikon, yine CP+ Show 2013 öncesinde çeşitli kamera ve lenslerine yönelik duyurularını yapmış oldu.

Nikon’un performans serisi Coolpix modellerine bir yenileme Nikon Coolpix P520 ile gelmiş oldu. 1000 mm odak uzunluğuna eşdeğer süper telefoto çekim yeteneğine sahip, 42x optik zoomlu NIKKOR lens ile donatılmış yeni Nikon Coolpix P520, geniş görüş açısı ile 3.2-inç değişken açılı TFT LCD monitöre ve gelişmiş titreşim azaltma (VR) fonksiyonuna sahip. Yeni duyurulan Nikon Coolpix P520’nin diğer özelliklerini aşağıda bulabilirsiniz.

nikon-coolpix-P520

Nikon Coolpix P520 Özellikleri

Nikon Coolpix P520 özelliklerinin başında 18.1 efektif megapiksel çözünürlüğü geliyor. Arka aydınlatmalı CMOS sensöre sahip Nikon Coolpix P520, SD/SDHC/SDXC hafıza kartlarını destekliyor ve dahili GPS özelliğine sahip. 24-1000mm lens ile gelen bu performans serisi kompakt kameranın diğer önemli özelliklerini ise şöyle sıralayabiliriz. Otomatik HDR modu, özelleştirebilir fonksiyon butonu, 1cm makro modu, kolay panorama modu ve 3D çekim modları. Ayrıca Nikon Coolpix P520 tam çözünürlükte 7fps sürekli çekim yapabilirken, full hd video kaydederken optik zoom kullanabilme özelliğine sahiptir.

Siyah, gümüş ve kırmızı renklerle Şubat ayında son kullanıcıyla buluşacak yeni Nikon Coolpix P520’nin satış fiyatı ise $449.95 olarak belirlenmiş.

Skylum'un hepsi bir arada fotoğraf düzenleme programı olan Luminar 4, yeni kullanıcılar için oldukça avantajlı indirimler sağlıyor. Yeni AI özellikleri ve yenilenmiş UI ile birlikte gelen Luminar 4 programını tavsiye ediyoruz.

Görüşler

4 comments on “Nikon Coolpix P520 Dijital Kompakt Fotoğraf Makinesi Duyuruldu

  1. Nikon Coolpix 510′ un aksine yeni lanse edilen P520 Türkçe destekli değil. En azından yurtdışında satılanlarda böyle bir destek yok. Yanlış biliyorsam lütfen düzeltin. Saygılarımla.

  2. Türkçe dil desteği mevcut ben
    viyana dan yazıyorum burda cihazı inceledim.
    Çok süper bi cihaz yapmışlar.

  3. almanyada su an 359 euro cok süper ötesi bir makina,,almak istiyenlere teredütsüz alabilirler istediklerinden fazlasi var bu makinada,,kalitesine göre fiyatida cok uygun,,bendede var

Cevap Yazın