Nikon Coolpix S01 Türkçe ve İngilizce Kullanım Kılavuzu Yayınlandı

Nikon kameralara ait Türkçe ve İngilizce kullanım kılavuzlarını sunmaya devam ediyoruz. Nikon kameralarımızı daha iyi tanımak ve böylece onları daha verimli kullanmak için oluşturulmuş olan bu yardımcı kılavuzlar makinemizi kullanmaya başlamadan önce mutlaka okumamız gereken kitapçıklardır. İnanın kullanıma ilişkin aklınıza gelen birçok sorunun cevabı bu sayfalarca hazırlanmış kitapçıklarda bulunmaktadır. Kullanıcı olarak tek yapmanız gereken okuduklarınızı bir yandan uygulamak olacaktır.

Nikon kullanım kılavuzları serimizde bugün, Nikon’un Kompakt kamera teknolojisinin en yeni ve gelişmiş özelliklerine sahip, aynı zaman da bu özellikleri sadelikle birleştireren Coolpix S01’e yer veriyor olacağız. Nikon tarihin en küçük ve en hafif dijital kamerası olma özelliğini taşıyan Coolpix S01’in her zaman olduğu gibi öncesinde özelliklerini kısaca hatırlayalım.

Nikon Coolpix S01

Nikon Coolpix S01 Özellikleri

Kompakt kamera teknolojisinin en yeni ve gelişmiş özelliklerine sahip, aynı zaman da bu özellikleri sadelikle birleştiren Coolpix S01 Nikon tarihin en küçük ve en hafif dijital kamerası olma özelliğini taşıyor. Sadece 96 gram ağırlığında (batarya ile birlikte) olan Coolpix S01, 77 mm genişlik, 51.2 mm yükseklik ve 17.2 mm derinlik ölçülerine sahiptir. Bir kredi kartından daha küçük bir boyuta sahip olan Nikon Coolpix S01 rahatlıkla bir elin avuç içine sığacak boyuttadır. Estetik ve pratik işlevselliği bir arada bulunduran yeni Stil üyesi paslanmaz çelikten üretilmiştir. Bu küçük canavar Coollpix S01′de 2.5 inç LCD dokunmatik ekran bulunuyor. 4.1 – 12.3mm odak aralığına sahip lensi ile 3x optik zoom yeteneği bir araya getirilmiş. Coolpix S01′in bataryası dahili lityum-iyon şarj edilebilir pildir. Çocuk oyuncağı büyüklüğünde cebinizde taşırken muhtemelen varlığını bile hissetmeyeceğiniz Nikon Collpix S01 10.10 megapiksel CCD sensöre sahiptir. Dahili Xenon flaşa bulunan S01 ile 720p formatında HD video kayıt dahi yapabilirsiniz.

Nikon Coolpix S01 Teknik Özellikleri

Kamera Tipi Kompakt dijital fotoğraf makinesi
Etkin Piksel (Megapiksel) 10.1 milyon
Görüntü Boyutu(piksel) 10 M (3648 x 2736) 4 M (2272 x 1704) 2 M (1600 x 1200)
Lens 3x optik zoom / f/3.3-5.9
Titreşim Azaltma Elektronik VR (movies)
Dijital Zoom 4x’e kadar
Odak Menzili Yaklaşık 50 cm (1 ft 8 in.) sonsuza; yaklaşık 5 cm (2 in.) sonsuza (W) veya makro yakın çekim modu 50 cm (1 ft 8 in.) sonsuza (T)
LCD Monitör 6.2 cm (2.5-in.), yaklaşık 230k-nokta dokunmatil ekran TFT LCD
Diyafram Elektronik seçimli (ND) filtre (-3 AV)
Hassaslık ISO 80-1600
Self-Timer Yaklaşık 10 saniye
Flaş Kontrolü Monitör ön flaş ile TTL otomatik
Desteklenen Diller Arapça, Bengal dili, Çince (Geleneksel ve Basitleştirilmiş), Çekçe, Danimarkaca, İngilizce, Fince, Fransızca, Almanca, Yunanca, Hindi, Macarca, Endonezya dili, İtalyanca, Japonca, Korece, Norveççe,Lehçe, Portekizce (Avrupa ve Brezilya), Romence, Rusça, İspanyolca, İsveç dili, Tamil, Thai, Türkçe, Ukraynaca, Vietnamca
Boyutları Yaklaşık. 77.0 x 51.2 x 17.2 mm (3.1 x 2.1 x 0.7 in.),(çıkıntılar hariç)
Dahili Aksesuarlar Fotoğraf makinesi askısı, Şarj AC Adaptörü EH-69P, USB Kablosu UC-E16
Ağırlık (pil ve hafıza kartı ile birlikte) Yaklaşık 96 g (3.4 oz)

nikon_coolpix_s01_kullanim_kilavuzuNikon Coolpix S01 Türkçe ve İngilizce Kullanım Kılavuzu Yayınlandı

Nikon’un Avrupa destek sitesi tarafından Nikon Coolpix S01 Türkçe ve İngilizce kullanım kılavuzları yayınladı. Bu her iki dildeki kullanım kılavuzuna tüm Nikon ürünleri için özel hazırlamış olduğumuz “Nikon Kullanım Kılavuzları” sayfamızdan ulaşabilirsiniz.

Skylum'un hepsi bir arada fotoğraf düzenleme programı olan Luminar 4, yeni kullanıcılar için oldukça avantajlı indirimler sağlıyor. Yeni AI özellikleri ve yenilenmiş UI ile birlikte gelen Luminar 4 programını tavsiye ediyoruz.

İlk görüş bildiren siz olun

Cevap Yazın