Nikon Coolpix S800c ile Anında Sosyal Ağlara Bağlanın

Üstün özellikli Nikon COOLPIX S800c modeli ile sadece bir kaç dokunuşla sosyal ağlara bağlanabilir, çekmiş olduğunuz fotoğraf ve videolarınızı sosyal ağlardaki arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz.

Google’ın Android işletim sistemine sahip Nikon Coolpix S800c bir kompakt kameradan daha fazlasını bir akıllı telefonun neredeyse tüm sosyal paylaşım görevlerini basit bir şekilde yerine getiriyor. 16 megapiksel çözünürlük, 10x optik zoom ve dahili Wi-Fi özelliği ile duyurulan Nikon Coolpix S800c ayrıca dahili GPS modülünü bünyesinde barındırmaktadır.

Nikon COOLPIX S800c ile Bağlı Kalın

Nikon Coolpix S800c Google’ın açık kaynak kodlu işletim sistemi Android ile birlikte çektiğiniz fotoğrafları ve videoları anında Android’in global paylaş düğmesiyle sosyal ağlara gönderebiliyor. Nikon Coolpix S800c ile gelen Wi-Fi modülü ile internete bağlanabilir ve dokunmatik ekran aracılığıyla fotoğraflarınızı ister eposta ile gönderebilir, ister twitter hesabınıza yükleyebilir, isterseniz myPictureTown’a gönderebilirsiniz.

Unutmayın elinizdeki 184 gram ağırlığındaki bir kompakt kamera ve Dünyanın ilk android işletim sistemi ile duyurulan dokunmatik ekrana sahip akıllı kompakt kamerasıdır 🙂 Nikon Coolpix S800c ile neler yapabileceğinizi aşağıdaki youtube videosundan daha detaylı görebilirsiniz.

Nikon COOLPIX S800c Connectivity

Skylum'un hepsi bir arada fotoğraf düzenleme programı olan Luminar 4, yeni kullanıcılar için oldukça avantajlı indirimler sağlıyor. Yeni AI özellikleri ve yenilenmiş UI ile birlikte gelen Luminar 4 programını tavsiye ediyoruz.

İlk görüş bildiren siz olun

Cevap Yazın