Nikon Coolpix W300 Duyuruldu : Darbeye Dayanıklı, Su ve Toz Geçirmez Kompakt

Nikon; su altı onaylı yeni kompakt fotoğraf makinesi COOLPIX W300’ü resmi olarak duyurdu. Yeni Coolpix W300, 2015 yılında tanıtılan AW130’dan bazı özellikleri ödünç alıyor ve geliştiriyor. Yeni özellik olarak 30fps’de 4K UHD (3.840 x 2.160) video kaydı gelmiş. Dayanıklı kompakt fotoğraf makinesi W300, su geçirmez (100ft / 30m), donma önleyici (14F / -10C), darbeye dayanıklı (7.9ft / 2.4m) ve toz geçirmezdir. 

Becerikli NIKKOR geniş açılı zoom objektif, kullanıcılara düşük ışıkta veya karanlık su altı ortamlarda mükemmel aksiyon fotoğrafları çekme özgürlüğü verir. Makro modu, su üstündeki veya altındaki küçük mucizelerin muazzam yakın çekimlerini alır. GPS/GLONASS/QZS desteği, fotoğraflarda coğrafi etiketlemeyi ve gezi günlükleri kaydetmeyi kolay hale getirir. Ve SnapBridge bağlantısı, çekim sırasında kullanıcıların fotoğraflarını bir akıllı cihazla senkronize etmelerine veya uzaktan çekim yapmak için akıllı cihazı kullanmalarına olanak tanır.

Nikon Coolpix W300 Ürün Sayfası

Nikon Coolpix W300 Duyuruldu : Darbeye Dayanıklı, Su ve Toz Geçirmez Kompakt

Nikon COOLPIX W300 Temel Özellikler

  • Sağlam yapı. Yüksek performans. Gerçek özgürlük. Muhafaza olmadan, 30 metreye kadar olan derinliklerde suya dayanıklı. 2,4 metreye kadar yüksekten düşmede darbeye dayanıklı. Toza ve -10 °C’ye kadar olan düşük sıcaklıkta donmaya dayanıklı.
  • Baş döndürücü anlar. Olağanüstü resimler. Hassas arka aydınlatmalı 16 MP CMOS sensör ve 5x optik zoom’lu parlak f/2,8 objektif. 10x Dynamic Fine Zoom⁴ aksiyonu daha da yakına taşımak için objektifin menzilini iki katına çıkarır.
  • Dünyanın harikalarına daha fazla yer verin. Karada veya su altında 4K/UHD 30p kısa filmler veya Full HD (1080p) videolar kaydedin. Işık değişimlerinde kusursuz videolar çekmeye yardımcı yeni AE kilidi, özellikle su altını çekerken yaparken kullanışlıdır.
  • Net ve sarsıntısız. Hızlı otomatik netleme ve Nikon’un etkileyici beş eksenli Karma Titreşim Azaltma teknolojisi su altında veya su üstünde, hızlı ve sarsıntısız, noktasal çekimler sağlar.
  • Nereye gittiğinizi bilir. Bulunduğunuz yerleri gösterir. Fotoğraf makinesinin yeni Araç düğmesi; GPS, atılan adım sayısı ve yükseklik/derinlik veya hava basıncı/su basıncı değerlerini ekranda anlık olarak görüntüler.
  • Macerası bol hayatlar için kolay kontrol. Derin bir kavrama yüzeyi, büyük bir ekran ve su altında veya eldiven giyerken kolay kontrol.
  • Dünya sizi bekliyor. Gidin ve keşfedin. Fotoğraf makinesinin tripod yuvası, bir tripodla zaman aralıklı filmler çekmek için olduğu kadar, Nikon’un SB-N10 su altı flaşı gibi aksesuarlar için de kullanışlıdır.

Skylum'un hepsi bir arada fotoğraf düzenleme programı olan Luminar 4, yeni kullanıcılar için oldukça avantajlı indirimler sağlıyor. Yeni AI özellikleri ve yenilenmiş UI ile birlikte gelen Luminar 4 programını tavsiye ediyoruz.

İlk görüş bildiren siz olun

Cevap Yazın