Nikon D3100, D3200, D5100, D7000 ve D90 Kullanıcılarına Ücretsiz Eğitim

Nikon Türkiye, makinesini daha iyi tanımak isteyen Nikon D3100, D3200, D5100, D7000 ve D90 kullanıcıları için eğitim düzenliyor. Nikon eğitmenleri yaklaşık 3 saat sürecek bu eğitim seminerleri boyunca bu makineleri sizlere en ince ayrıntısına kadar tanıtacak ve sizden gelecek soruları cevaplayacaktır. Elinizdeki makineyi daha iyi tanımak ve böylece daha etkin kullanmak için bu eğitimler kaçırılmayacak bir fırsattır. Eğer makinenizin kullanım kılavuzu ile dövüşüyorsanız bırakın Nikon eğitmenleri size daha iyi fotoğraf çekebilmeniz ve makinenizi tanımanız için yardımcı olsun. Bu eğitim semineri basit tavsiyeler ile makinenizi daha etkili şekilde kullanmanızı sağlamak üzerine yoğunlaşmaktadır. Eğer Single Lens Reflex (D-SLR) makinenizi yeni aldıysanız veya fotoğrafçılığa yıllar sonra geri dönüyorsanız bu eğitim sizin için doğru bir başlama noktasıdır. Yaratıcı potansiyelinizi serbest bırakmanıza yardımcı olmak için fotoğrafçılığın başlangıcını, terminolojisini, makinenizin özelliklerini tanımanızı sağlamak ve Nikon kameralarının arkasındaki teknolojiyi anlamak isteyenler için dizayn edilmiştir. Nikon eğitmenleri makinenizi geniş bir yelpazedeki ayarları nasıl kullanmanız ve kişiselleştirmeniz gerektiği hakkında size tavsiyelerde bulunacaktır.

Bu etkinliğe katılabilmeniz için gereken tek şart fotoğraf makinenizin “Karfo Karacasulu Dış Tic. A.Ş.“‘nin ithalatı olmasıdır. Eğer Karfo’nun destek ve garantisi altında bir ürüne sahipseniz ad soyad, telefon no, e-posta adresinizi, makine modelinizi, makinenizin seri numarasını ve satın aldığınız mağazayı başvuru formuna yazmanız seminere katılım başvurunuz için yeterli olacaktır.

Seminer Adresi: Nikon Türkiye, Ebusuud Cad. No:41 Sirkeci – İstanbul
Telefon:  (212) 4556700

 

Skylum'un hepsi bir arada fotoğraf düzenleme programı olan Luminar 4, yeni kullanıcılar için oldukça avantajlı indirimler sağlıyor. Yeni AI özellikleri ve yenilenmiş UI ile birlikte gelen Luminar 4 programını tavsiye ediyoruz.

Görüşler

14 comments on “Nikon D3100, D3200, D5100, D7000 ve D90 Kullanıcılarına Ücretsiz Eğitim

  1. Avatar for İlker Laçalar

    Serdar Güven

    Bu makineleri sadece İstanbul mu kullanıyor arkadaşlar? Bir İzmirli olarak böyle bir eğitimin İzmir de de verilmesini İzmirli arkadaşlarım ve Nikon kullanıcılar olarak Rica ediyorum.Teşekkürler Türk Nikon..

  2. Ben kayıt oldum ancak dönüş olmadı.

  3. Avatar for İlker Laçalar

    Emrah KINIK

    Serdar arkadaşımızın yaptığı yoruma ek olarak, bu eğitimin yeni modeller ile sınırlandırılması eski model nikon kullanıcılarını dışlamak olur, DSLR olan bütün nikonları kapsasa daha iyi olacağını düşünüyorum.

  4. Avatar for İlker Laçalar

    Metin İstemihan

    Bu makineleri sadece İstanbul mu kullanıyor arkadaşlar? Bir İzmirli olarak böyle bir eğitimin İzmir de de verilmesini İzmirli arkadaşlarım ve Nikon kullanıcılar olarak Rica ediyorum.Teşekkürler Türk Nikon..

  5. Avatar for İlker Laçalar

    noyan@gmail.com

    çok güzel bir eğitim olacağı kesin. istanbulda olmadığımdan katılmam çok zor keşke video olarak bu seminerleri kaydetseniz biz başka şehirde olan arkadaşlarda yararlanabilse çok iyi olurdu.

  6. Avatar for İlker Laçalar

    Murat ÇEKÇİ

    Nikon Türkiye’nin İzmir’li Nikon kullanıcılarını düşünerek bu eğitimi izmir’dede vermesini istiyoruz.
    Saygılarımla.

  7. Avatar for İlker Laçalar

    Murat ÇEKÇİ

    Nikon Türkiye’nin İzmir’li Nikon kullanıcılarını düşünerek bu eğitimi izmir’dede vermesini istiyoruz.
    Saygılarımla.

  8. İZMİR İÇİNDE İSTİYORUZ BU EĞİTİMİ

  9. şaka gibi İZMİR yok !

  10. basvuru formunu yok mu,ben mi göremiyorum?

  11. ben teknosadan aldım.şimdi nerden anlayacagız kimin ithalatı.sadece faturayı saklıyorum.seri nodan belli olurmu.bence bütün nikonculara bunu düzenleseniz ithalatçı firmanın daha güzel reklamı olur.

  12. 20 Ekimdeki eğitime katıldım. Güzel bir eğitim oldu.Sadece makinanın özellikleri değil. Fotoğraf çekim tekniklerinden de bahsedildi. Örneğin diyafram anlatıldı. Ardından makinada ayarları gösterildi. Enstantane anlatıldı. Makinada ayarları gösterildi. Ben klasik ayarları hepsini kullanmayı biliyorum fakat bilmediğim enterasan bir şey çıkarmı karşıma diye gittim. Bir iki pratik bilgi öğrendim benim için iyi oldu. Hiç bir bilgisi olmayan arkadaşların kaçırmaması gereken bir eğitim. Ben Kocaeli’den gelip eğitime katıldım. Nispeten yakın sayılırım. Diğer illerdekiler içinde bir pratik çözüm bulunursa iyi olur. CD fikri fena değil. Ancak bire bir orada olmak daha bir farklı. Eğitimi düzenleyen herkese teşekkürler. İyi çalışmalar.

  13. murat kurs haftasonu mu onu öğrenebilirmiyim senden,hafta içi olursa egere katılamayacağım maalesef.

Cevap Yazın