Nikon D5 Türkçe kullanım kılavuzu ve NEF Codec Sürüm 1.28.0

Nikon’un yeni amiral gemisi olarak duyurulan Nikon D5 tam kare DSLR fotoğraf makinesi için Türkçe kullanım kılavuzu ve buna bağlı olarak D5 ile oluşturulan NEF (RAW) dosyaları için destek eklendi.

Nikon fotoğraf makinelerini daha iyi tanımak ve böylece onları daha verimli kullanmak için oluşturulmuş olan bu yardımcı kılavuzlar sayesinde makinemizi kullanmaya başlamadan önce yakından tanımış oluyoruz.

Nikon D5 özellikleri açısından bakarsak 20.8-megapiksel FX-format tam kare sensor, 99 çapraz tip olmak üzere 153-nokta AF modülü yeni EXPEED 5 görüntü işlemci ile destekleniyor. Arka panelde 3.2-inç boyutunda 2.36 milyon nokta dokunmatik ekran ile donatılmış bir arayüz ile gelen Nikon D5 hakkında tüm bilgileri özel sayfasında bulabilirsiniz.

Nikon D5 Türkçe kullanım kılavuzu ve NEF Codec Sürüm 1.28.0

Nikon D5 Türkçe kullanım kılavuzu ve NEF Codec Sürüm 1.28.0

Nikon NEF Codec, Nikon fotoğraf makinenizle çekmiş olduğunuz NEF (RAW) formatındaki dosyaları pratik bir şekilde bilgisayarınızda görüntülemenizi sağlayan Codec‘tir.

Nikon NEF codec için 1.28.0 sürüm ile D5 ile çekilen RAW fotoğraflar için destek gelmiş oldu. Yeni NEF Codec sürüm 1.28 için indirme merkezi linkine tıklayarak güncelleyebilirsiniz.

Ayrıca Nikon tarafından sunulan bu PDF ile 64-bit Windows 7/Windows Vista işletim sistemlerindeki NEF/NRW formatlı küçük resimlerin görünümünü düzeltebilirsiniz.

Nikon D5 Türkçe kullanım kılavuzu için ise İndirme Merkezi üzerindeki bu linki kullanabilirsiniz.

Skylum'un hepsi bir arada fotoğraf düzenleme programı olan Luminar 4, yeni kullanıcılar için oldukça avantajlı indirimler sağlıyor. Yeni AI özellikleri ve yenilenmiş UI ile birlikte gelen Luminar 4 programını tavsiye ediyoruz.

İlk görüş bildiren siz olun

Cevap Yazın