Nikon D500 Türkçe Kullanım Kılavuzu Yayınlandı

Nikon’un APS-c sensöre sahip DX gövdelerde en üst seviye modeli olarak sunduğu Nikon D500 için Türkçe kullanım kılavuzu duyuruldu.

Yeni fotoğraf makinesi aldığınızda mutlaka kullanım kılavuzunu okuyarak işe başlayın. Yeni fotoğraf makinenizi daha iyi tanımak ve böylece daha verimli kullanmak için oluşturulmuş olan bu yardımcı kılavuzlar neredeyse tüm bilgileri peşin olarak bize vermektedir.

Nikon D500 DSLR fotoğraf makinesi için de Türkçe olarak kullanım kılavuzu internette pdf dosyası olarak yerini almış bulunuyor.

Nikon D500 Türkçe Kullanım Kılavuzu El Kitabını İndirin

Nikon D500 Türkçe Kullanım Kılavuzu Yayınlandı

20.9-megapiksel çözünürlükte APS-C CMOS sensör ile son kullanıcıyla tanışan Nikon D500, 3.2-inç boyutunda 2,539k-piksel dönebilir dokunmatik LCD’ye sahip. Yeni DSLR fotoğraf makinesi, Nikon D5 tam kare modelden terfi ettiği güçlü 153 noktalı Multi-CAM 20K 153-Point AF otomatik netleme sistemini kullanıyor. Saniyede seri çekim hızı 10fps ve tampon bellek açısından bakıldığında RAW (Sıkıştırılmamış 14bit) modunda 79 kareye kadar çekim yapabiliyor.

Sadece bu özelliklerle bile spor, aksiyon fotoğrafçılığı için mükemmel özellikler sunan D500, doğal ISO hassasiyeti olarak 51,200 ve artırılmış ISO hızı bir DX model için oldukça yüksek olan : ISO 1,640,000 şeklindedir.

Böylelikle uzun zamandır kullanıcıların beklediği boşluğu dolduracak nitelikte bir D300s yenilemesi olarak çıkan model, APS-c sensöre sahip modellerde en üst seviyede konumlanan dijital SLR fotoğraf makinesi oluyor.

Nikon D5oo Türkçe kullanım kılavuzu için ise İndirme Merkezi üzerindeki bu linki kullanabilirsiniz.

Skylum'un hepsi bir arada fotoğraf düzenleme programı olan Luminar 4, yeni kullanıcılar için oldukça avantajlı indirimler sağlıyor. Yeni AI özellikleri ve yenilenmiş UI ile birlikte gelen Luminar 4 programını tavsiye ediyoruz.

İlk görüş bildiren siz olun

Cevap Yazın