Nikon D6 DSLR 2019 Başında Duyurulabilir

Nikon D6 DSLR fotoğraf makinesi için bazı bilgiler gelmeye başladı. Gelen dedikodulara göre amiral gemisi FX-format DSLR fotoğraf makineleri arasında yer alacak Nikon D6 DSLR için geliştirme duyurusu, CES 2019 etkinliği kapsamında olabilir.

Nikon’un geçtiğimiz aylarda tam kare aynasız fotoğraf makineleri ve D5 için de benzer bir yaklaşımda bulunduğunu biliyoruz. Yani genelde geliştirme duyurusu yapıldıktan bir iki ay sonra ürünlerin resmileştiğini görüyoruz.  Bunlardan birinin Nikon D6 DSLR için de olduğu düşünülüyor ve resmi duyurunun Şubat sonunda gerçekleşecek CP+ 2019 etkinliğinde olabileceği öngörülüyor.

Şimdi gelin olası Nikon D6 DSLR için ilk özellikler nasıl olabilir bakalım.

Nikon D6 DSLR Fotoğraf Makinesi 2019 Başında Gelebilir

Nikon D6 DSLR 2019 Başında Duyurulabilir

Nikon D5 özellikleri açısından bakıldığında 20.8-megapiksel FX-format tam kare sensor, 99 çapraz tip olmak üzere 153-nokta AF modülü yeni EXPEED 5 görüntü işlemci ile destekleniyor. Nikon D5 yeni netleme modülü ile saniyede 12 kare, olmadan da saniyede 14 kare seri çekim gerçekleştirebiliyor.

Yeni Nikon D6 DSLR için sensör tarafında geliştirmelerin ve  işlemci tarafında iyileştirmeler beklendiği söyleniyor. Doğal ISO başarımı için iyileştirmeler içerecek modelin bağlantı tarafında bluetooth teknolojisi içereceğine kesin gözüyle bakılıyor.

Dünyanın en büyük etkinliklerinden biri olan CES etkinliği, her yıl olduğu gibi Ocak ayının ilk günlerinde kapılarını ziyaretçilere açacak. Nikon D6 DSLR fotoğraf makinesi için öngörülen duyuru tarihleri ve geliştirme haberinin CES etkinliği öncesi veya sırasında olabileceği düşünülüyor.

via DCN

Skylum'un hepsi bir arada fotoğraf düzenleme programı olan Luminar 4, yeni kullanıcılar için oldukça avantajlı indirimler sağlıyor. Yeni AI özellikleri ve yenilenmiş UI ile birlikte gelen Luminar 4 programını tavsiye ediyoruz.

İlk görüş bildiren siz olun

Cevap Yazın