Nikon D600 ile Time Lapse Video Çekin [The Ultimate Time Lapse Video]

Bir fotoğraf tekniği olarak Time Lapse, olayların yavaşça değişimini hızlandırılmış bir görünüm vererek sunmaktadır. Bu olaylar arasında sıkça karşılaştığımız bulutların hareketi, güneşin yükselmesi gibi doğa olaylarının yanısıra aklınıza gelebilecek her türlü şey konusunda farklı desenler ortaya çıkabilmektedir.

Time Lapse videolarını sizlere Türk Nikon üzerinden ulaştırırken her zaman time lapse video oluşturmanın zorluklarından bahsediyoruz. Macera fotoğraf ve videocuları olan Florian ve Salomon Schulz tarafından iamnikon youtube kanalında gösterilen “The Ultimate Time Lapse Video” çekimleri tamamen Nikon D600 ile çekilen fotoğraflar ile kaydedilerek yine Nikon D600 üzerinde oluşturulmuş.

Nikon D600’ün anında time lapse video oluşturulabilme özelliğini, yaratıcı gücünü ve detaylar üzerinde nasıl çalıştığını videoda görebilirsiniz. Nikon D600 ile çekilen ve time lapse tekniği kullanılarak kaydedilen video için çekimler Alaska’da gerçekleştirilmiş.

Skylum'un hepsi bir arada fotoğraf düzenleme programı olan Luminar 4, yeni kullanıcılar için oldukça avantajlı indirimler sağlıyor. Yeni AI özellikleri ve yenilenmiş UI ile birlikte gelen Luminar 4 programını tavsiye ediyoruz.

İlk görüş bildiren siz olun

Cevap Yazın