Nikon D7000 HD Video : “Southern Island Adventure”

Nikon’un Türkiye’deki tek sesi Türk Nikon üzerinde Türkçe içerikli Nikon haberlerini ve duyurularını sıkça yapmaktayız. Nikon Asya tarafından oluşturulan ve gün geçtikçe büyüyen dijital-SLR kamera meraklıları tarafından oluşturulan HD video klipler, özenli bir şekilde toplanıyor ve yine Nikon Asya tarafından sunuluyor.

Nikon HD Video vitrininden bir HD videoyu sizlerle paylaşmak istiyoruz. Southern Island Adventure isimli bu video Nikon D7000 ile çekildi. Fotoğrafçılar Paul Daly ve Giora Dan ile çalışılarak çekilen videolar “Perfect Coffee” ve “Southern Island Adventure” fotoğraf görüntüsünün ötesinde DSLR kameralar ile HD video çekmeyi keşfetmek amacı ile çekilmiş.

Paul Daly için Southern Island Adventure videosunun hikayesi aslında üç macera sporunun kesişmesini anlatıyor. Bunlar dağ bisikleti, kano ve yamaç paraşütü. Bu üç sporun ortak noktası toprak, su ve hava Paul’ün bu spor filmini çekmesine etken olan sebeplerin başında geliyormuş.

Tüm videolar için http://hd.nikon-asia.com ziyaret edebilirsiniz.

Skylum'un hepsi bir arada fotoğraf düzenleme programı olan Luminar 4, yeni kullanıcılar için oldukça avantajlı indirimler sağlıyor. Yeni AI özellikleri ve yenilenmiş UI ile birlikte gelen Luminar 4 programını tavsiye ediyoruz.

İlk görüş bildiren siz olun

Cevap Yazın