Nikon D7000 Yakın Zamanda Satışları Devam Etmiyor Olarak Listenebilir

Nikon’un orta seviye dijital SLR fotoğraf makinesi Nikon D7000, 2010 yılında duyurulduğunda 1080p video çekim özelliği, 39 AF noktası ile kullanıcıların ilgi odağı olmuştu. Nikon D7000 o günden bu yana yarı profesyonel fotoğrafçıların DX formattaki kamera tercihi oldu.

Avustralya’da önemli bir yere sahip bir perakendeci Bing Lee, Nikon D7000’i listelediği satış sayfasına “artık satış için mevcut değil” ibaresini koydu. “Discontinued” olarak devam etmediği ifade edilen Nikon D7000 için Nikon Rumors haberine göre önümüzdeki günlerde bir çok fotoğraf dükkanında aynı ifadeyi görebiliriz.

Her ne kadar ilk etapta Ocak sonundaki 2013 CP+ Show içerisinde Nikon D7000’in yerini alacak şekilde yeni bir kamera beklemesek de, hem bu durum hem de internet mağazalarındaki $300’a varan bol aksesuarlı D7000 indirimleri, yavaş yavaş D7000’in yerini bir başka kameranın alacağının sinyallerini veriyor.

Nikon D7000 Önden Görünüm

Nikon D7000 Önden Görünüm

Skylum'un hepsi bir arada fotoğraf düzenleme programı olan Luminar 4, yeni kullanıcılar için oldukça avantajlı indirimler sağlıyor. Yeni AI özellikleri ve yenilenmiş UI ile birlikte gelen Luminar 4 programını tavsiye ediyoruz.

Görüşler

5 comments on “Nikon D7000 Yakın Zamanda Satışları Devam Etmiyor Olarak Listenebilir

  1. Keşke yazıların altına veya üstüne yazılış tarihini de iliştirseniz ne kadar iyi olacak bir bilseniz. Yine de sizi ilgiyle takip ediyoruz iyi çalışmalar.

    • Avatar for Alper Orus

      Alper Orus

      Her yazının altında yazının yayınlandığı tarih yazıyor. Bu yorumun biraz üstünde görebilirsiniz.

      • İlginize teşekkürler. Çok aradım ve sonunda buldum. İnanın görülmesi çok zor. Araya o kadar çok şey girmiş ki…

Cevap Yazın