Nikon D750 Türkçe ve İngilizce Kullanım Kılavuzu Yayınlandı

Nikon dijital SLR fotoğraf makinelerine ait Türkçe ve İngilizce kullanım kılavuzlarını sunmaya devam ediyoruz. Nikon fotoğraf makinelerini daha iyi tanımak ve böylece onları daha verimli kullanmak için oluşturulmuş olan bu yardımcı kılavuzlar makinemizi kullanmaya başlamadan önce mutlaka okumamız gereken kitapçıklardır.

İnanın kullanıma ilişkin aklınıza gelen birçok sorunun cevabı bu sayfalarca hazırlanmış kitapçıklarda bulunmaktadır. Kullanıcı olarak tek yapmanız gereken okuduklarınızı bir yandan uygulamak olacaktır.

Nikon kullanım kılavuzları serimizde bugün Nikon’un yeni orta seviye modeli Nikon D750 için hazırlanmış Türkçe ve İngilizce kullanım kılavuzlarını paylaşıyor olacağız. Öncesinde Nikon’un full frame FX-format gövdelerde sunduğu fotoğraf makinesi Nikon D750′nin özelliklerini kısaca hatırlayalım.

Nikon D750 Özellikleri

Nikon D750 özellikleri arasında yeni tasarlanan 24.3 megapixel FX-format sensor, D810’dan terfi olan ve geliştirilmiş 51-nokta AF sistemi, 6.5 fps sürekli çekim hızı, ISO 100–12800 arası doğal hassasiyet ve 50–51200 artırılabilir, Full HD 1080/60p video kaydı combined ve elbette dönebilir 3.2 inç LCD ekran.

Nikon D750 ile ilgili tüm bilgilere özel Nikon D750 sayfasından ulaşabilir, çekilmiş örnek fotoğraflara ve satış fiyatına buradan bakabilirsiniz.

nikon-d750-dslr

Nikon D750 Türkçe ve İngilizce Kullanım Kılavuzu Yayınlandı

Nikon’un Avrupa destek sitesi tarafından Nikon D750 Türkçe ve İngilizce kullanım kılavuzları yayınladı. Bu her iki dildeki kullanım kılavuzuna tüm Nikon ürünleri için özel hazırlamış olduğumuz “Nikon Kullanım Kılavuzları” sayfamızdan ulaşabilirsiniz.

Skylum'un hepsi bir arada fotoğraf düzenleme programı olan Luminar 4, yeni kullanıcılar için oldukça avantajlı indirimler sağlıyor. Yeni AI özellikleri ve yenilenmiş UI ile birlikte gelen Luminar 4 programını tavsiye ediyoruz.

İlk görüş bildiren siz olun

Cevap Yazın