Nikon D800 İle Korku Filmi Çekiliyor

Nikon D800‘ün yapabileceklerini göstermek için “Beautiful Horror Movie” (Güzel Bir Korku Filmi) geliyor. Yönetmen Guillermo Arriaga ve sinamatograf Janusz Kaminski D800 ve Nikon lensleri ile kısa bir korku filmi çekiyorlar.

Nikon bu projeyi yaptığı açıklamada dünyanın en iyi film yapımcılarının terör ve çarpıcı sinematografinin buluştuğu bir meydan okumaya start verdiğini belirtti. Nikon D800 HD-SLR fotoğraf makinesinin yapabileceklerini göstermek üzere tasarlanan bu proje ile dünyaca ünlü yazar/yönetmen Guillermo Arriga ile ödüllü sinematograf Janusz Kaminski birlikte bir kısa film yönetecekler. Bu film korku filmlerinin karanlığı ve gerilimini yüksek kalite sinematografinin seçkinliği ve güzelliği ile birleştirecek. “Broken Night” (Kırık Gece) isimli film Aralık 2012‘nin başlarında resmi olarak lanse edilecek ancak fanlar filmin kamera arkası görüntülerine “Beautiful Horror Movie” ‘nin www.brokennightmovie.com sitesinden ulaşabilecekler.

Yönetmen Guillermo Arriaga yaptığı açıklamada “görsel olarak bir hikayeyi anlatmak bir çeşit meydan okuma” dedi. “Bir şeyi çarpıcı görünüyor yapmak bambaşka… Güzellik ve korkunun biraraya gelmesi Kırık Gecenin heyecanı!”

http://vimeo.com/52545964

http://vimeo.com/53601987

http://vimeo.com/53512635

Skylum'un hepsi bir arada fotoğraf düzenleme programı olan Luminar 4, yeni kullanıcılar için oldukça avantajlı indirimler sağlıyor. Yeni AI özellikleri ve yenilenmiş UI ile birlikte gelen Luminar 4 programını tavsiye ediyoruz.

İlk görüş bildiren siz olun

Cevap Yazın