Nikon D810 Türkçe ve İngilizce Kullanım Kılavuzu Yayınlandı

Nikon dijital SLR fotoğraf makinelerine ait Türkçe ve İngilizce kullanım kılavuzlarını sunmaya devam ediyoruz. Nikon fotoğraf makinelerini daha iyi tanımak ve böylece onları daha verimli kullanmak için oluşturulmuş olan bu yardımcı kılavuzlar makinemizi kullanmaya başlamadan önce mutlaka okumamız gereken kitapçıklardır.

İnanın kullanıma ilişkin aklınıza gelen birçok sorunun cevabı bu sayfalarca hazırlanmış kitapçıklarda bulunmaktadır. Kullanıcı olarak tek yapmanız gereken okuduklarınızı bir yandan uygulamak olacaktır.

Nikon kullanım kılavuzları serimizde bugün Nikon’un yeni orta seviye modeli Nikon D810 için hazırlanmış Türkçe ve İngilizce kullanım kılavuzlarını paylaşıyor olacağız. Öncesinde Nikon’un full frame FX-format gövdelerde sunduğu fotoğraf makinesi Nikon D810′ün özelliklerini kısaca hatırlayalım.

Nikon D810 Özellikleri

Nikon D810 özellik olarak 36.3 megapiksel çözünürlüğünde AA filtresi olmayan bir tam kare sensör yanısıra ISO aralığı 32-51200, 1080/60p video kaydı, Expeed 4 görüntü işleme motoru,Multi-CAM 3500FX 51 noktalı AF sistemi, 5fps sürekli çekim hızı ve geliştirilmiş LCD ekran sunuyor.

Diğer tüm bilgilere Nikon 810 özel sayfasından ulaşabilir, Nikon D810 ile çekilmiş fotoğraflara bakabilir ve hem gövde hem kit yurtdışı Satış Fiyatını öğrenebilirsiniz.

nikon-d810-dslr-camera-00

Nikon D810 Türkçe ve İngilizce Kullanım Kılavuzu Yayınlandı

Nikon’un Avrupa destek sitesi tarafından Nikon D810 Türkçe ve İngilizce kullanım kılavuzları yayınladı. Bu her iki dildeki kullanım kılavuzuna tüm Nikon ürünleri için özel hazırlamış olduğumuz “Nikon Kullanım Kılavuzları” sayfamızdan ulaşabilirsiniz.

Skylum'un hepsi bir arada fotoğraf düzenleme programı olan Luminar 4, yeni kullanıcılar için oldukça avantajlı indirimler sağlıyor. Yeni AI özellikleri ve yenilenmiş UI ile birlikte gelen Luminar 4 programını tavsiye ediyoruz.

İlk görüş bildiren siz olun

Cevap Yazın