Nikon D850 DSLR Fotoğraf Makinesi Geliştirilmesi Duyuruldu

Nikon D850 DSLR fotoğraf makinesinin geliştirilmesine ilişkin resmi duyuru yapıldı. Nikon D810 yenilemesi olarak sunulacak modelin yüksek çözünürlüklü görüntü sensörü içereceği bilgisi dışında diğer detaylar açıklanmadı. 

Buna ek olarak aşağıdaki teaser videoda 8K timelapse özelliği olacağını görebiliyoruz. Bu da 8192 piksele yani daha önce dedikodularda bahsi geçen 46MP gibi bir çözünürlüğü ifade ediyor. Nikon D850 ilk etapta önemli yenilikler sunacak olsa da yakın zamanda son kullanıcı açısından 4K video üzerinde her yenilik önemli bir etki yaratacaktır. 

Nikon D850 DSLR fotoğraf makinesinin isminin netleştiği ve beklenen özellikleri aktardığımız yazıya buradan bakabilirsiniz. 

DIJITAL SLR FOTOĞRAF MAKINESI NIKON D850’NIN GELIŞTIRILMESI

Nikon D850 DSLR Fotoğraf Makinesi Geliştirilmesi Duyuruldu

Amsterdam – Hollanda, 25 Temmuz 2017: Nikon, çok beklenen D850’nin çok yakında kullanıma sunulmasıyla tam çerçeve, yüksek çözünürlüklü, yüksek hızlı dijital SLR fotoğraf makineleri alanının yeni öncüsünün geliştirildiğini ilan etmekten mutluluk duyar.

D850; gelecek vaat eden ve profesyonel fotoğrafçılar ile doğa manzaraları, ticari amaçlı spor, moda ve düğün fotoğrafları çeken amatörlerin yanı sıra, multimedya içerik geliştiricileri gibi, olağanüstü resim kalitesi ve çok yönlülükten ödün vermeyen kişiler için müthiş bir araç olacak.

D850, son derece keskin ve net görüntü işleme ile zengin ton karakteristiklerine sahip ve çok fazla övgü toplamış olan D810’un halefi olma özelliği taşıyor. Bu yeni, güçlü FX biçimli dijital SLR fotoğraf makinesi; kendi fotoğraf makinesi ekipmanlarından kesinlikle en iyiyi talep eden kullanıcılardan yıllar içerisinde alınan geri bildirimlerin doğrudan bir sonucu olan pek çok yeni teknolojiyi, özelliği ve performans iyileştirmesini barındıracak şekilde geliştirildi.

D850; sadece bu kalibredeki bir Nikon fotoğraf makinesi ile onu tamamlayan NIKKOR objektiflerin sunabileceği yüksek çözünürlük ve yüksek hız yeteneklerini arzulayan pek çok fotoğrafçının beklentilerini aşacak.

*Bu ürünün kullanıma sunulmasıyla ilgili bilgiler, ileriki bir tarihte paylaşılacaktır. 

Daha fazla detaya nikonusa.com/d850 adresinden bakılabilir. 

via DCN

Skylum'un hepsi bir arada fotoğraf düzenleme programı olan Luminar 4, yeni kullanıcılar için oldukça avantajlı indirimler sağlıyor. Yeni AI özellikleri ve yenilenmiş UI ile birlikte gelen Luminar 4 programını tavsiye ediyoruz.

İlk görüş bildiren siz olun

Cevap Yazın