Nikon DSLR Kameralar ile Deklanşör Sesi Senfonisi

Nikon fotoğraf makineleri için deklanşör sesi (shutter sound) farklılık ve çeşitlilik göstermektedir. Nikon DSLR kameraları kullanarak farklı deklanşör sesleri üreterek bir senfoni oluşturulmuş. 14 farklı Nikon DSLR fotoğraf makinesinin kullanıldığı Nikon Senfonisi ile ortaya çıkan mini konserin kısaca maliyeti ise $30000.

Nikon D4, D800, D700, D7100, D7000, D800, D3, D3s, D5200, D600 gibi Nikon’un dijital SLR formatındaki fotoğraf makineleri kullanılarak oluşturulan deklanşör sesi senfonisinde çekim arkası ve kayıt anları oldukça keyifli sonuçlar ortaya çıkarmış. Elbette D4 yine en seri seslerde tercih sebebi olmuş 🙂

Nikon fotoğraf makinelerinden oluşturulan Nikon Senfonisi’nin detaylarına buradan bakılabilir.

Deklanşör sesi perdenin açılıp kapanırken çıkardığı sestir. Deklanşör sesi [shutter sound] fotoğraf makinelerine göre farklılık gösterdiği için her kameranın deklanşör sesi kulağa farklı gelmektedir.

Ayrıca Bkz: Nikon Deklanşör Sesi Karşılaştırması [D4, D800, D3X, D700, D7000, D300S Shutter Sound]

Nikon DSLR Kameralar ile Deklanşör Sesi Senfonisi

Nikon Symphony

Skylum'un hepsi bir arada fotoğraf düzenleme programı olan Luminar 4, yeni kullanıcılar için oldukça avantajlı indirimler sağlıyor. Yeni AI özellikleri ve yenilenmiş UI ile birlikte gelen Luminar 4 programını tavsiye ediyoruz.

İlk görüş bildiren siz olun

Cevap Yazın