Nikon Full Frame Aynasız Sistemini Geliştirdiğini Resmi Olarak Duyurdu

Nikon full frame aynasız fotoğraf makinesi için yeni bir sistem geliştirdiğini nihayet resmi olarak duyurdu. Uzun bir zamandır dedikodu kazanının konusu olan bu modelin detayları konusunda ise şirket çok fazla detay vermedi.

Yine de yeni FX-format aynasız sistemin yeni bir lens tabanı kullanacağı ve bu nedenle yeni lensler ile birlikte geleceğini resmi duyurudan anlayabiliyoruz. Yayınlanan ilk videoda Sony tam kare aynasız fotoğraf makineleri üzerinde kullanılan Z-mount girişi dikkati çekmekteydi. Bir adaptör yardımıyla mevcut F-mount SLR lensler de yeni Nikon full frame aynasız sistemde kullanılabilecek. 

Nikon’un full frame aynasız kamera duyurusunun önümüzdeki ay yani Ağustos’un 23’ü gibi gerçekleşmesi bekleniyor. Şimdi, bu zamana kadar yaklaşan Nikon full frame aynasız fotoğraf makinesi hakkında sızan söylentilere buradan bakabilirsiniz. Resmi duyuru ise aşağıda.

Nikon Full Frame Aynasız Sistemini Geliştirdiğini Resmi Olarak Duyurdu

Nikon full-frame aynasız kamera sistemi geliştirdiğini doğruladı

Amsterdam – Hollanda, 25 Temmuz 2018: Nikon, Nikon’un tam çerçeve FX biçimli aynasız fotoğraf makinesinin ve yeni objektif yuvasına sahip NIKKOR objektiflerin geliştirildiğini duyurmaktan mutluluk duyar.

Geliştirme aşamasındaki aynasız fotoğraf makinesi ve NIKKOR objektifler, yeni objektif yuvasının kullanılmaya başlamasıyla optik performansında yeni bir boyutun kapılarını araladı. Bu aynasız fotoğraf makinesi, Nikon’un yüz yılı aşkın mirasından gelen gelişmiş optik ve üretim yeteneklerinin yanı sıra, üstün görüntü işleme teknolojisinin bir sonucudur. Nikon’un dijital SLR fotoğraf makinelerinin geliştirilme süreçlerinde pekiştirilen uzmanlık, bu gelişime de önemli ölçüde katkı sağlamıştır.

Bu yeni aynasız fotoğraf makinesi ve NIKKOR objektifler ile fotoğrafçılara hiç olmadığı kadar zengin ve canlı görüntüler yakalama olanağı sağlamayı amaçlıyoruz.

Ayrıca, yeni aynasız fotoğraf makinesi için yeni bir objektif yuvası adaptörü de geliştiriliyor. Bu objektif yuvası, Nikon’un dijital SLR sisteminin bir parçası olan F Objektif Yuvasına sahip NIKKOR objektifler ile çalışarak fotoğrafçılar için zengin seçenekler sunacaktır.

Nikon, yeni aynasız fotoğraf makinesinin kullanıma sunulmasıyla görüntüleme kültürüne öncülük etmeyi sürdürecektir ve Nikon’un dijital SLR fotoğraf makinelerini geliştirmeye devam ederek tüketicilere her iki sistemin de benzersiz ayrıcalıklarından yararlanma olanağı sağlayacaktır.

Bu ürüne ilişkin özel görüntüleme içeriğini burada görüntüleyebilirsiniz. Daha fazla yeni içerik için bizi izlemeye devam edin. Piyasaya sürülme tarihini ve tavsiye edilen perakende fiyatını da içeren ayrıntılar, ileriki bir tarihte paylaşılacaktır.

Skylum'un hepsi bir arada fotoğraf düzenleme programı olan Luminar 4, yeni kullanıcılar için oldukça avantajlı indirimler sağlıyor. Yeni AI özellikleri ve yenilenmiş UI ile birlikte gelen Luminar 4 programını tavsiye ediyoruz.

İlk görüş bildiren siz olun

Cevap Yazın