Nikon İlk Kez İngiltere’nin En Havalı Markaları Listesine Girdi

Yaklaşık 10 seneyi aşkın bir süredir, 2001 yılından beri CoolBrands listesi İngiltere’nin en havalı markalarını seçiyor. Tabi bu listenin popülaritesi o kadar fazla ki, markalar açısından listeye girebilmek çok kolay olmuyor. Ülke İngiltere olunca ve havalı marka söz konusu olunca, genelde son yıllarda en tepede görülen isim Aston Martin bu sene birincilik sırasını Apple’a bırakırken, ikinci sırada Youtube, dördüncü sırada Twitter ve beşinci sırada Google’u görebiliyoruz.

Nikon’a sihirli bir el değdi yazımızda sıkça belirttiğimiz üzere Nikon’un 2012 yılı harekatıyla kendisine ve sektörüne getirdiği yeniliklerin ilk meyveleri gelmeye başladı. Nikon ilk kez İngiltere’nin en havalı markaları listesine girerek geçtiğimiz yıllardaki görünümünden sıyrıldığını bir bakıma tescillemiş oldu. Cool Brands listesine bu sene 20. sıradan girmeyi başaran Nikon’un bu listeye ilk kez girdiğini de belirtelim.

CoolBrands 2012/13 Top 20

1. Apple
2. YouTube
3. Aston Martin
4. Twitter
5. Google
6. BBC iPlayer
7. Glastonbury
8. Virgin Atlantic
9. Bang & Olufsen
10. Liberty
11. Sony
12. Bose
13. Häagen-Dazs
14. Selfridges
15. Ben & Jerry’s
16. Mercedes-Benz
17. Vogue
18. Skype
19. Nike
20. Nikon

Skylum'un hepsi bir arada fotoğraf düzenleme programı olan Luminar 4, yeni kullanıcılar için oldukça avantajlı indirimler sağlıyor. Yeni AI özellikleri ve yenilenmiş UI ile birlikte gelen Luminar 4 programını tavsiye ediyoruz.

İlk görüş bildiren siz olun

Cevap Yazın