Nikon Lens Simülatörü

Kendinize yeni bir objektif (lens) almayı düşünüyorsunuz. Ancak bir türlü karar veremediniz. Alacağınız lensle hangi uzaklıktan nasıl bir açıyla çekim yapabilirsiniz. İhtiyacınızı nasıl bir lens alarak karşılayabilir. İşte tam bu kafa karışıklığı içindeyken Nikon imdadınıza yetişiyor.

Nikon Lens Simülatörü üzerinden DX veya FX gövde seçiminizi yaparak ardından istediğiniz lensi seçerek, objektifinize ait odak uzaklığını değiştirip, alacağınız sonuçların örneklerini görebilirsiniz. Üstelik Nikon bu simülatörü size üç farklı görsel alternatifi sunarak veriyor. Simülatörde Nikon’un son çıkardığı lensler olan 18-300mm f/3.5-5.6G ED VR ve 24-85mm f/3.5-4.5G ED VR‘da bulunmakta olup bu lenslere ilişkin en azından bir nebze de olsa fikir edinilmesini sağlamaktadır.

Almayı düşündüğünüz Nikon lensle çekilmiş son kullanıcı fotoğraflarını merak ediyorsanız, Nikon Lensler sayfamızdan objektifinizi seçtikten sonraki özel sayfasından görüntüleyebilirsiniz.

Skylum'un hepsi bir arada fotoğraf düzenleme programı olan Luminar 4, yeni kullanıcılar için oldukça avantajlı indirimler sağlıyor. Yeni AI özellikleri ve yenilenmiş UI ile birlikte gelen Luminar 4 programını tavsiye ediyoruz.

İlk görüş bildiren siz olun

Cevap Yazın