Nikon SnapBridge Uygulaması ile Bağlı Kalın

Nikon Snapbridge uygulaması ile Nikon makinenizi akıllı cihazlarınıza bağlı tutun. Snapbridge nedir? Nikon’un Android ve iOS tabanlı akıllı telefonlar için sunduğu Snapbridge uygulaması sayesinde fotoğraf makinenizi ve telefonunuzu Bluetooth teknolojisi sayesinde sorunsuz bir şekilde bağlayarak, hem paylaşabilir hem de makinenizi kolayca yönetebilirsiniz.

Mobil uygulamanın Android için olan sürümü artık Google Play üzerinde mevcuttur. iOS tabanlı cihazlar için olan sürümün ise yaz aylarından itibaren piyasaya sürülmesi planlanıyor. İndirme linklerini ise yazının devamında bulabilirsiniz.

Nikon Snapbridge uygulaması ile artık fotoğraf çektiğiniz sırada görüntüleri akıllı cihazınızla senkronize edebilir, çektiğiniz fotoğrafları anında paylaşabilirsiniz. Ayrıca fotoğraf makinenizin özelliklerini telefonunuzdan kontrol edebilir, fotoğraf makinenizi donanım yazılım bilgilerini alarak güncel tutabilirsiniz.

nikon-snapbridge-logo

Nikon Snapbridge Özellikleri

  • Fotoğraf makinesi akıllı cihazınızla eşleştirildikten sonra yeni fotoğraflar otomatik olarak indirilebilir.
  • Fotoğraflar otomatik olarak NIKON IMAGE SPACE’e yüklenebilir (aşağıdaki Not 1’e bakın).
  • Fotoğraf makinesini uzaktan kontrol edin ve fotoğraflar çekin, görüntüleyin ve indirin.
  • İndirilen fotoğrafları görüntüleyin ya da onları e-posta veya sosyal medya üzerinden paylaşın.
  • Yüklenen fotoğraflara bilgi veya metin ekleyin.
  • Fotoğraf makinesine konum verileri indirin veya makinenin saat ayarını akıllı cihaz tarafından bildirilen saate ayarlayın.
  • Eşleştirilen fotoğraf makineleri için donanım yazılımı güncellemeleri bildirimleri alın.

Snapbridge ile otomatik fotoğraf aktarımı, akıllı telefonunuz çantanızda olduğunda veya fotoğraf makinesi kapatıldığında bile etkilenmeden devam etmektedir. Sizin günlük internet veya akıllı telefon kullanımınızdan etkilenmeden arkaplanda çalışmaya devam eder. Orijinal JPEG resimler veya thumbnail olarak adlandırılan küçük resimler anında aktarılabilmektedir.

Evet özelliklerden de görüleceği üzere çekilen fotoğraflar bulut depolama hizmetlerine de kolayca yüklenebilmektedir. Düşük güç tüketimli ve sürekli bir bağlantı sağlayan uygulama ücretsiz bir şekilde sunuluyor. Eğer Nikon kullanıcısı iseniz fotoğrafçılık hayatınız üzerinde oldukça kolaylıklar sağlayan bu uygulamayı kullanmanızı tavsiye ederiz.

Nikon SnapBridge Uygulaması ile Bağlı Kalın

Android telefonlar için Nikon Snapbridge uygulamasını bu linke tıklayarak edinebilirsiniz. iOS versiyonunu merak edenler için App Store linki henüz mevcut değil. Nikon’un aylardır Apple ile yoğun bir şekilde uygulama üzerinde çalıştığı biliniyor. 2016’nın yaz aylarında iOS kullanıcıları da uygulamadan faydalanabilecekler.

Skylum'un hepsi bir arada fotoğraf düzenleme programı olan Luminar 4, yeni kullanıcılar için oldukça avantajlı indirimler sağlıyor. Yeni AI özellikleri ve yenilenmiş UI ile birlikte gelen Luminar 4 programını tavsiye ediyoruz.

Görüşler

4 comments on “Nikon SnapBridge Uygulaması ile Bağlı Kalın

  1. Avatar for Alper Orus

    eris haluk

    Nikon D 90 için adaptör olabilirmi

  2. bir türlü bağlanmıyor (d7200) neden olabalir acaba?

Cevap Yazın