Nikon’a Sihirli Bir El Değdi [Usain Bolt & Nikon D4]

Fotoğraf: Reuters

Dün gece Usain Bolt Londra Olimpiyat Oyunları‘nda 100 metreden sonra 200 metrede de dünyanın en iyisi olduğunu kanıtladı. Bolt bu başarısıyla 100 ve 200 metrede iki kez üst üste duble yapan ilk kısa mesafe koşucusu olarak tarihe şimdiden geçmeyi başardı. Tüm zamanların en iyi sprinter ı olarak gösterilen Usain Bolt dün gece 200 metrede altın madalyayı kazandıktan sonra her yarışın sonunda yaptığı gibi şovlarını yapıyordu. Diğer sporcular gibi hayranlarına el sallamak yerine bir anda fotoğrafçıların arasına daldı ve eline Jimmy Wixtröm (İskandinav Gazetesi)’ün Nikon D4 kamerasını geçirdi. Usain Bolt ardından fotoğrafçıları, arkadaşlarını ve seyircileri çekmeye başladı. Alışıla gelmiş sevinç gösterilerin çok dışında olan bu sahne bir anda herkesin büyük ilgisini gördü.

İşte Nikon yeni amiral gemisi Nikon D4’ün pistlerin amirali Usain Bolt’un eline geçtiğinde ortaya çıkan keyifli kareler:

Fotoğraf: Reuters

Fotoğraf: Reuters

Fotoğraf: AFP

Fotoğraf: Harry How / Getty Images

Fotoğraf: Harry How / Getty Images

Aşağıdakiler fotoğraflar Usain Bolt’un objektifinden. Hiç de fena değil:)

Skylum'un hepsi bir arada fotoğraf düzenleme programı olan Luminar 4, yeni kullanıcılar için oldukça avantajlı indirimler sağlıyor. Yeni AI özellikleri ve yenilenmiş UI ile birlikte gelen Luminar 4 programını tavsiye ediyoruz.

İlk görüş bildiren siz olun

Cevap Yazın