Nikon’un Yeni Marka Videosu : “The Day”

Nikon marka videoları içerisinde duygu yüklü olan ve Nikon Asia’nın youtube kanalında sunduğu “Tears” evrensel bir tema olan gözyaşları üzerine yoğunlaşarak Nikon lenslerin aydınlattığı anları sunuyordu.

Nikon marka hikayesini anlatan ikinci film “The DAY” bugün yayımladı. “The DAY” konsept olarak hayal gücünün ışığını yakalamak kavramı üzerine oturtulmuş bir tema. Nikon’un bu yeni marka videosu keşiflerle dolu bir günü anlatıyor. Ve gün bize insanların kalplerine dokunan çok özel anları gösteriyor.

Aynı zamanda sponsorluğu Camera & Imaging Products Association tarafından yapılan video, Japonya’da 31 Ocak – 03 Şubat arasında düzenlenen Camera and Photo Imaging Show [CP+ Show] 2013 süresince Nikon standında sunulacak. Nikon’un yeni marka videosunu aşağıda izleyebilirsiniz.

Nikon’un Yeni Marka Videosu : “The Day”

Skylum'un hepsi bir arada fotoğraf düzenleme programı olan Luminar 4, yeni kullanıcılar için oldukça avantajlı indirimler sağlıyor. Yeni AI özellikleri ve yenilenmiş UI ile birlikte gelen Luminar 4 programını tavsiye ediyoruz.

İlk görüş bildiren siz olun

Cevap Yazın