Noah Kalina’nın Her Gün Projesi [The Everyday Project]

Noah Kalina, 11 Ocak 2000 tarihinde bir D-SLR aldı ve her gün self portresini (kişinin kendi fotoğrafını çekmesi) çekmeye başladı. Evet her gün ve aksatmadan. Bu projenin adına da The Everyday Project adını verdi. Kendini çekmek onun için artık günlük yaptığı rutin işlerden biri diyebiliriz. Noah geride kalan 12 yıldır hala kendi fotoğrafını çekmeye devam ediyor. 30 Haziran 2012’ye kadar çekmiş olduğu fotoğraf sayısı 4.514 adet olmuş. Aşağıdaki görüntü tüm bu fotoğraflardan meydana gelmektedir. Bu proje belki de zamanın insan üzerinde ki etkisini görmenin bir yolunu oluşturuyor.

Noah Kalina, Her Gün Projesi’ne (The Everyday Project) ölene kadar devam edeceğini söylüyor. Noah Kalina‘nın bu çalışması bazılarımız için delice gelse de çok büyük bir emekle bu projeyi sürdürdüğü bununla birlikte de çok ciddi bir takipçi kitlesi elde ederek meşhur olduğu aşikar. Noah, aşağıdaki videoyu projenin ilk 6 yılı için hazırlamıştı. Sadece bu video yaklaşık 23.5 milyon kez izlenmiş. Çok yakında bu videonun güncel halini takipçilerine sunuyor olacak.

Noah Kalina’nın projesi ilginizi çektiyse sadece bu proje için oluşturduğu internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Skylum'un hepsi bir arada fotoğraf düzenleme programı olan Luminar 4, yeni kullanıcılar için oldukça avantajlı indirimler sağlıyor. Yeni AI özellikleri ve yenilenmiş UI ile birlikte gelen Luminar 4 programını tavsiye ediyoruz.

İlk görüş bildiren siz olun

Cevap Yazın