Photoshop Camera RAW Nedir?

Türk Nikon Photoshop Eğitim serimizde bugün sizlere Photoshop Camera Raw‘ı tanıtıyor olacağız. Fotoğrafçılar için Photoshop üzerinde neredeyse tüm ayarlarınızı tek bir ekrandan yapabileceğiniz bir bölüm bulunuyor. RAW formatında fotoğraf çekenler fotoğraflarını Photoshop ile açtıklarında genellikle bu ekranı açarlar. Siz bu bölümü henüz keşfetmiş olabilir ya da kullanmıyor olabilirsiniz. İzleyeceğiniz video, Camera RAW adı verilen bu bölümde neler yapabileceğinizi anlatıyor.

Türk Nikon Photoshop Eğitim serisi içerisinde görmek istediğiniz konuları, Adobe Photoshop programına ilişkin sormak istediğiniz soruları bize iletmenizi istiyoruz. Bunun için bize photoshop [at] fotopedi.org eposta adresinden ulaşabilirsiniz. Türk Nikon olarak sizden gelecek soruları ve istekleri eğitim serimizin ilerleyen konularına ekleyerek ulaştırıyor olacağız.

Türk Nikon Photoshop Eğitim Serisinde İlginizi Çekebilecek Diğer Konular

 

Skylum'un hepsi bir arada fotoğraf düzenleme programı olan Luminar 4, yeni kullanıcılar için oldukça avantajlı indirimler sağlıyor. Yeni AI özellikleri ve yenilenmiş UI ile birlikte gelen Luminar 4 programını tavsiye ediyoruz.

İlk görüş bildiren siz olun

Cevap Yazın