Sokaklardan Etkileyici Siyah Beyaz Manzaralar

Yaşadığımız sokaklarda gizlenmiş o kadar çok hikaye vardır ki, bu hikayeler sizin çekmiş olduğunuz fotoğraf ile birlikte izleyenlere nasıl göstermek isterseniz öyle yansırlar. Fotoğraf çekerken her bir detaya çok dikkatli bakmanız gerekir. Defalarca yanından geçip gittiğiniz sokak lamasının altında veya bir bankta dahi bir çok detay yer alıyor olabilir. Herkesin baktığından farklı bakmaya başladığınız ve bunu çektiğiniz karelere yansıttığınız zaman ise kullandığınız ekipman ne olursa olsun fotoğraf çekmekten keyif alıyorsunuz demektir. Diğer bir değişle elinizde makineniz yokken bile sokakta yürürken kendinizi sürekli vizörden bakıyormuş gibi duygu içinde buluyorsanız ve “keşke makinem yanımda olsaydı da bu kareyi çekseydim” diyorsanız, fotoğraf çekmek artık sizin yaşantınızın bir parçası olmuş demektir.

Sokak görüntüleri ve mimari yapılar sokak fotoğrafçıları için harika görüntüler verebilir. Özellikle de siyah beyaz olduğunda çok güçlü fotoğraflar elde edebilirsiniz. Ne demek istediğimizi daha iyi anlatabilmek için flickr üzerinden aşağıdaki Nikon kameralarla çekilmiş 10 fotoğrafları sizin için seçtik. Sizde kendi şehir fotoğraflarınızı Türk Nikon Facebook duvarında ve Türk Nikon Forum‘da paylaşabilirsiniz.

The Model

Infinity

inner peace..

London Spinning


Foggy Day in the streets of Brussels

Turn To Clear Vision

Fly Away

so far from home

The Curve

winterscape #1

Skylum'un hepsi bir arada fotoğraf düzenleme programı olan Luminar 4, yeni kullanıcılar için oldukça avantajlı indirimler sağlıyor. Yeni AI özellikleri ve yenilenmiş UI ile birlikte gelen Luminar 4 programını tavsiye ediyoruz.

İlk görüş bildiren siz olun

Cevap Yazın