Sony A7S III Aynasız Fotoğraf Makinesi Photokina 2018’de Duyurulabilir

Sony A7S III aynasız fotoğraf makinesi hakkında ilk dedikodular sızmaya başladı. Buna göre Sony’nin video çekenler ve fotoğrafta düşük ışık ayrıntılarının üstün kaliteyle betimlenmesini sağlayan A7S serisinin üçüncü modeli Sony A7S III; Eylül ayında gerçekleşecek Photokina 2018 etkinliğinde duyurulabilir.

Sony, A7S modeli ile FF (tam kare) aynasız kategorisinde ISO performansı en başarılı makinelerden birini son kullanıcıyla buluşturdu. Bilindiği üzere tam kare E-mount kullanıcıları Sony A7S II ile 2015 yılında tanışmışlardı.

Sony 7S II fiyatı ve özellikleri itibariyle A7R II’nin tersine düşük ışık ve videoya odaklanan 12.2MP çözünürlüğe sahip tam bir ISO canavarı. Yaklaşık 3 sene sonra Sony’nin aynasız fotoğraf makineleri serisindeki yeni modeli ile tanışabiliriz. Sony A7S III duyurusu Photokina 2018 etkinliğinde bekleniyor.

Sony A7S III Aynasız Fotoğraf Makinesi Photokina 2018’de Gelebilir

Sony A7S III Aynasız Fotoğraf Makinesi Photokina 2018'de Duyurulabilir  

Beklenen Sony A7S III özellikleri detayına geçmeden, Sony A7S II’yi kısaca hatırlayalım. Buna göre serinin üçüncü modeli üzerine neler koyabilir bakalım. Sony fotoğraf makineleri arasında yer alan A7S II tam kare aynasız, 5 eksenli görüntü sabitleme özelliği sayesinde tripod olmadan elde rahatça fotoğraf ve video çekebilmenize olanak sağlıyor. Ayrıca ISO 50 – 409600 aralığı gece karanlığında rahatça etrafı görüp çekim yapmanıza imkan sağlıyor. 4K çözünürlüğünde XAVC S (30p) formatında videolar çekebiliyor ve 169 noktalı otomatik netleme sistemine sahip. 

12.2 megapiksel 35mm Exmor FF (Tam Kare) CMOS sensör ve güçlü BIONZ X görüntü işlemcisine sahip Sony A7S II, Full HD yani 1920 x 1080 piksel çözünürlükte saniyede 120 kare ağır çekimler (100Mbps) gerçekleştirebiliyor.

Beklenen Sony A7S III Özellikleri

  • Geliştirilmiş 24MP 6K stacked CMOS sensor
  • İyileştirilmiş BIONZX processor
  • Daha hızlı okuma
  • Sony A9 ile aynı faz algılamalı Af
  • Geliştirilmiş AutoFocus
  • GH5 ile aynı Cinema 4K çözünürlük (4096 x 2160)
  • 10-bit codec
  • Çift SD kart girişi olabilir
  • Daha uzun pil ömrü
  • Fiyat ise $2,499 civarı bekleniyor

Sony A7S III duyuru tarihi Eylül ayında başlayacak Photokina 2018 etkinliği kapsamında veya öncesinde bekleniyor. Yeni Sony A7S III hakkında lütfen yorumlarınızı veya önerilerinizi iletmekten çekinmeyin.

via dailycameranews

Skylum'un hepsi bir arada fotoğraf düzenleme programı olan Luminar 4, yeni kullanıcılar için oldukça avantajlı indirimler sağlıyor. Yeni AI özellikleri ve yenilenmiş UI ile birlikte gelen Luminar 4 programını tavsiye ediyoruz.

İlk görüş bildiren siz olun

Cevap Yazın