Sony A9 II Aynasız Fotoğraf Makinesi – Özellikleri ve Fiyatı

Japon görüntüleme devi Sony, üst seviye aynasız fotoğraf makinesi yeni Sony A9 II modelini duyurdu. İşte Sony A9 II özellikleri, fiyatı, çekilmiş örnek fotoğraflar ve tanıtım videoları.

Tam kare aynasız fotoğraf makinesi pazarında oldukça etkili bir firma olan Sony, güçlü Alpha serisi arasına eklediği Sony A9 II, direkt olarak üst seviye hıza odaklanıyor. Sony Alpha A9 modelinin yerini alan ve benzer tasarım çizgisini devam ettiren A9 Mark II, 24 megapiksel Exmor R CMOS FF sensör içeriyor. Saniyede tam 20 kare seri çekim yapabilen (Elektronik perde ile) ve burada vizör kararması yapmayan makine, suya ve toza karşı dayanıklı bir gövdeye sahip.

Spor odaklı a9 II, kendinden önceki model ile aynı 24MP sensörü kullanıyor, ancak daha hızlı olan Bionz X işlemcisi EVF ekran tepkisi ile birlikte AF hızını ve hassasiyetini artırıyor. Sensörün yüzde 93’ünü kapsayan 693 noktalı çok gelişmiş bir otomatik netleme sistemine sahip olan Sony A9 II, konu takibini geliştiren yeni algoritmalara sahip ve aksiyonun yüksek olduğu durumlarda da net sonuçlar sunabilen çok etkili obje takibi (Hayvanlara özel sistem dahil) yapabiliyor.

Sony A9 II fotoğraf makinesi, elektronik deklanşör kullanılarak hiçbir kesinti olmadan 20fps hızında çekim yapabilir ve mekanik deklanşörü kullanarak patlama hızı 10 fps’ye yükselmiştir. Ayrıca, mekanik deklanşörü kullanırken yapay ışık altında daha kullanışlı hale getiren yeni bir titreşim önleyici sistem de bulunmaktadır. Beş eksenli gövde içi görüntü sabitleme özelliğine sahip tam kare sensörlü aynasız fotoğraf makinesi, burada 5,5 durak elde çekim avantajı getiriyor. Video tarafında ise 4K çözünürlüğe sahip UHD 30p’de 8-bit video çekebiliyor. Büyük Z-Serisi pil ile gelen Sony A9 II, bünyesinde iki adet UHS-II destekkli hafıza kart girişi barındırıyor. 5 GHz Wi-Fi desteğiyle dikkat çeken profesyonel fotoğraf makinesi, aynı zamanda USB-C 3.2 portuna da sahip.

Sony A9 II Özellikleri

  • 24.2MP Full-Frame Exmor RS CMOS Sensor
  • BIONZ X Image Processor & Front-End LSI
  • 693-Point Phase-Detection AF System
  • Up to 20 fps Shooting, ISO 100-204800
  • UHD 4K30p Video, Real-Time Eye AF
  • Blackout-Free Quad-VGA 3.7m-Dot OLED EVF
  • 3.0″ 1.44m-Dot Tilting Touchscreen LCD
  • 5-Axis SteadyShot INSIDE Stabilization
  • Dual UHS-II SD Card Slots, Voice Memos
  • 5 GHz Wi-Fi, 1000BASE-T Ethernet

Sony A9 II Tanıtım Videoları

Sony A9 II Satış Fiyatı

Spor ve aksiyon fotoğrafçıları için tasarlanmış üst düzey bir model olan Sony A9 II satış fiyatı sadece gövde için 4.500 dolar. Yeni model, spor fotoğrafçılığı ve foto muhabirliği alanlarında çalışan profesyonelleri desteklemek için oluşturulmuş.

Sony | Sony fotoğraf makineleri | Sony A9 II

via BCN

Skylum'un hepsi bir arada fotoğraf düzenleme programı olan Luminar 4, yeni kullanıcılar için oldukça avantajlı indirimler sağlıyor. Yeni AI özellikleri ve yenilenmiş UI ile birlikte gelen Luminar 4 programını tavsiye ediyoruz.

İlk görüş bildiren siz olun

Cevap Yazın