Türk Nikon Photoshop Eğitim Serisi Başlıyor

Fotoğraf ve fotoğrafçılık artık dijital müdahelere açık hale gelmiştir. Teknolojinin gelişmesi ile bilgisayar programları fotoğraflarımız üzerinde inanılmaz dijital banyolar yapabilmemize olanak vermektedir. Bu dijital banyoları yapabilmek için bilgisayar ortamında en çok kullanılan ve gelişmiş program tartışmasız Adobe firmasının ” Photoshop ” isimli programıdır. Yeni başlayacak olan Türk Nikon Photoshop Eğitim serimizde, Adobe Photoshop programını kullanmayı öğrenerek fotoğraflarınıza hükmedebileceksiniz.

Türk Nikon Photoshop Eğitim serisi içerisinde görmek istediğiniz konuları, Adobe Photoshop programına ilişkin sormak istediğiniz soruları bize iletmenizi istiyoruz. Bunun için bize photoshop [at] fotopedi.org eposta adresinden ulaşabilirsiniz. Türk Nikon olarak sizden gelecek soruları ve istekleri eğitim serimizin ilerleyen konularına ekleyerek ulaştırıyor olacağız.

Not: Eğitimde kullanılan program Adobe Photoshop CS6 sürümüdür. Ayrıca işletim sistemi olarak  Mac OSX kullanılmıştır. Ancak Windows işletim sistemi ve Adobe Photoshop olarak Photoshop’un CS4 ve CS5 sürümlerinde de işlemler aynı şekilde yapılabilmektedir.

Skylum'un hepsi bir arada fotoğraf düzenleme programı olan Luminar 4, yeni kullanıcılar için oldukça avantajlı indirimler sağlıyor. Yeni AI özellikleri ve yenilenmiş UI ile birlikte gelen Luminar 4 programını tavsiye ediyoruz.

Görüşler

5 comments on “Türk Nikon Photoshop Eğitim Serisi Başlıyor

  1. Avatar for Alper Orus

    Ömer Said Erdoğan

    Umarım seri olaraktır. Zevkle eğitim yaparız o zaman. Amaç zaten Nikon ve fotoğrafçılık 🙂

  2. Avatar for Alper Orus

    Recep Ergin

    Geç kalınmış bir uygulama oldu. Yine de tebrikler. Bu arada umarım hileleri değil de yeni nesil karanlık oda olan Photoshop olarak olur eğitimler 🙂

  3. Avatar for Alper Orus

    ozgur dortyol

    Harika bir haber, sabırsızlıkla bekliyorum.

  4. Avatar for Alper Orus

    Atilla Böyür Beğendik

    Takip ediyoruz.Çok teşekkürler…

  5. Avatar for Alper Orus

    Ahmet Pakin

    Capture NX2 için de böyle bir çalışma yapabilirmisiniz.Amatörler için daha ucuz bir yazılım ve Nikon RAR formatları için daha kullanışlı

Cevap Yazın