1. DOYGUN Ulusal Fotoğraf Yarışması Sonuçlandı

Konusu, yaşamımızda ve beslenmemizde “Ekmek ve Ekmek İsrafı” olan 1. DOYGUN ulusal fotoğraf yarışması kazananları belli oldu.

Ekmeğin kültürümüzdeki önemine dikkat çekmek ve yılda 1 milyar 800 milyon adet ekmeğin çöpe gittiği ülkemizde, kutsal sayılan ekmeği, yaşayan fotoğraflarla anlatmak ve maddi manevi büyük bir kaybın önüne geçebilmek için bir farkındalık yaratmaya çalışan yarışmaya toplam 576 katıldı ve katılımcılar toplam 1636 fotoğraf gönderdiler.

Sayısal kategoride düzenlenen yarışmanın birincisi İstanbul’dan Haluk ALP, ikincisi Zonguldak’tan Kahraman BEKCİLİ ve üçüncü olan fotoğrafın sahibi İstanbul’dan yarışmaya katılan Mürsel YAĞCIOĞLU oldu.

1. DOYGUN Ulusal Fotoğraf Yarışma Sonuçları

1. DOYGUN Ulusal Fotoğraf Yarışması Sonuçlandı

1. lik Ödülü alan Fotoğraf

1. DOYGUN Ulusal Fotoğraf Yarışması Kazananları Belli Oldu

2. lik Ödülü alan Fotoğraf

1-doygun-fotograf-yarismasi-sonuclari-03

3. lik Ödülü alan Fotoğraf

Yaşamımızda ve beslenmemizde ekmeğin yeri; ekmeğin üretimi ve tüketilme biçimleri; ekmeğin taşınması ve muhafazası; ekmeğin kutsal kabul edildiği bir toplumda yüksek ekmek israfı ile oluşan çelişkiyi anlatan yarışmada 1.lik ödülünü kazanan kişiye 2.500 TL, 2.lik ödülünü kazanan kişiye 1.500 TL ve 3.lük ödülü için 1.000 TL verilirken, Doygun özel ödülünü kazanan eserlere 750 TL verildi.

Yarışma ile ilgili ödül kazanan ve sergilenen diğer fotoğrafları TFSF’nin sayfasında bulabilirsiniz.

Devam etmekte olan tüm fotoğraf etkinliklerini Türk Nikon Fotoğraf Yarışmaları sayfası üzerinden takip edebilirsiniz. Sonucu açıklanmış diğer fotoğraf yarışmaları için tıklayınız.

Skylum'un hepsi bir arada fotoğraf düzenleme programı olan Luminar 4, yeni kullanıcılar için oldukça avantajlı indirimler sağlıyor. Yeni AI özellikleri ve yenilenmiş UI ile birlikte gelen Luminar 4 programını tavsiye ediyoruz.

İlk görüş bildiren siz olun

Cevap Yazın