1.Ulusal Doğa Fotoğrafı Yarışması

1.Ulusal Doğa Fotoğrafı Yarışması için son katılım tarihi 25 Kasım 2019’dur. Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü, Orman Mühendisleri Odası 1.Ulusal Doğa Fotoğrafı Yarışmasına katılım ücretsizdir.

Türkiyenin Yaban Hayatı isimli fotoğraf yarışmasının konusu ve amacı; Türkiye’nin zengin biyoçeşitliliğini ve yaban hayatının güzelliklerini kamuoyuna tanıtmak ve tabiatı koruma konusunda farkındalık temin etmek maksadıyla tertip edilmekte olup; yarışmanın konusu ülkemizde yaşayan yaban hayvanlarını ve diğer canlıları (memeli hayvanlar, kuşlar, sürüngenler, iki yaşamlılar, böcekler) içermektedir.

“Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü – Orman Mühendisleri Odası 1.Ulusal Doğa Fotoğrafı Yarışması”, Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü ile Orman Mühendisleri Odasının İşbirliği ile düzenlenmekte olup, her iki kurum tarafından organize edilmektedir. Yürütücülüğü, müştereken oluşturulan “Düzenleme Kurulu” tarafından gerçekleştirilecektir.

a. Yarışmaya katılım ücretsizdir.
b. Her katılımcı en fazla 4 (dört) adet Renkli veya Siyah-Beyaz eserle yarışmaya katılabilir.
c. Yarışma; Seçici Kurul üyeleri ve TFSF Temsilcisi ile birinci dereceden yakınları dışında, ülkemizde yerleşik amatör ve profesyonel tüm fotoğrafçıların katılımına açıktır.
d. Yarışmaya sunulacak fotoğrafların Türkiye içinde çekilmiş olması gereklidir.

Ödüller:

– Birincilik Ödülü : 3.000 TL + TFSF ALTIN Madalyası
– İkincilik Ödülü : 2.000 TL + TFSF GÜMÜŞ Madalyası
– Üçüncülük Ödülü: 1.000 TL + TFSF BRONZ Madalyası
– Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü ile Orman Mühendisleri Odası Özel Ödülü (1 adet veya isteğe bağlı 3 adet) 500 TL

– Sergileme (En fazla 50 adet) 250 TL

1.Ulusal Doğa Fotoğrafı Yarışması için başvuru ve ilgili detaylara TFSF adresinden ulaşabilirsiniz.

Devam etmekte olan tüm fotoğraf etkinliklerini Fotopedi Fotoğraf Yarışmaları sayfası üzerinden takip edebilirsiniz. Sonucu açıklanmış diğer fotoğraf yarışmaları için tıklayınız.

Skylum'un hepsi bir arada fotoğraf düzenleme programı olan Luminar 4, yeni kullanıcılar için oldukça avantajlı indirimler sağlıyor. Yeni AI özellikleri ve yenilenmiş UI ile birlikte gelen Luminar 4 programını tavsiye ediyoruz.

İlk görüş bildiren siz olun

Cevap Yazın