1. Uluslararası SEDVENTURE Fotoğraf Yarışması

SETUR markası SEDVENTURE tarafından gerçekleştirilen  “ 1.ULUSLARARASI SEDVENTURE FOTOĞRAF YARIŞMASI ” fotoğraf meraklılarını buluşturuyor . 

Yarışma  başvuruları 1 Ocak – 2 Mayıs 2016 tarihleri arasında yapılabilecek.

Kişiye özel seyahatin öne çıkan markalarından olup, foto safarileri ile farklılaşan Sedventure, TFSF (Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu), FIAP (Uluslararası Fotoğraf Sanatı Federasyonu) ve GPU (Uluslararası Fotoğrafçılar Birliği) gibi fotoğrafçılık dünyasında referans kabul edilen üç kurumun onayı ile fotoğraf tutkunlarını bir araya getiriyor. Seyahat kavramına yeni bir soluk getiren Sedventure, fotoğraf sanatına ilgiyi arttırmak ve fotoğraf sanatının yaygınlaştırılmasına katkı sağlamak amacıyla düzenlediği yarışmanın geleneksel hale gelmesini hedefliyor.

Fotoğraf dünyasının uçsuz bucaksız ifade olanaklarını kullanarak yakalanan anı sonsuzlaştırabilen yerli, yabancı, amatör ve profesyonel herkese açık olan yarışmada; tarih kokan bir şehrin arka sokaklarından, Afrika dağ gorillerine,  yeni doğan bir bebeğin annesiyle ilk karşılaşmasından, zeytin hasatına, bir ışık oyunundan soyut bir lekeye kadar pek çok farklı tarz ile fotoğraf tutkunları yaratıcılıklarının sınırlarını zorlayabilecek. “ Seyahat, Portre ve Serbest ” olmak üzere üç farklı kategoride renkli ya da siyah beyaz, geleneksel ya da modern her tür fotoğrafla katılım mümkün olacak. Başvuru ücreti olmayan 1. Uluslararası Sedventure Fotoğraf Yarışması için son fotoğraf yükleme tarihi 2 Mayıs 2016. Yarışmanın teknik altyapısı ise GİFSAD (Gaziantep Fotoğraf Sanatı Derneği) www.gifsad.org tarafından sağlanacaktır.

1. Uluslararası SEDVENTURE Fotoğraf Yarışması

1-uluslararasi-sedventure-fotograf-yarismasi

Yarışmanın jüri koltuğunda Doğan Alpay (Fotoğraf Sanatçısı – AFIAP – ANAFOD Başkanı), Süha Derbent (Vahşi Yaşam Fotoğrafçısı ve Sedventure Danışmanı – Hon. Gifsad), Erol Doğaner (Fotoğraf Sanatçısı – EFIAP – GPU CR2 – Hon. SSS – GİFSAD Kurucu Üyesi), Prof. Sabit Kalfagil (Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Fotoğraf Bölümü Öğretim Üyesi) ile Oktay Temeller (Sedventure – Setur Servis Turistik A.Ş. Turizm Müdürü) yer alacak.

Kazananların 25 Mayıs 2016’da açıklanacağı  1. Uluslararası Sedventure Fotoğraf Yarışması’nda, her kategoride birinci fotoğrafa 1.000 USD, ikinci fotoğrafa 500 USD, üçüncüye ise 250 USD ödül verilecek. Para ödüllerinin yanı sıra FIAP ve GPU’dan altın, gümüş ve bronz madalya, 22 mansiyon ve 300 sergileme ödülü verilecek. Ayrıca portre kategorisinde TFSF Özel Ödülü, tüm kategorideki fotoğraflar arasından seçilecek bir fotoğrafa SEDVENTURE Özel Ödülü ve tüm kategorilerde en fazla ödül alan fotoğrafçıya FIAP En İyi Fotoğrafçı Ödülü verilecek olan yarışma ile ilgili detaylı bilgi, teknik şartname ve başvuru formlarına www.sedventure.com adresinden ulaşabilirsiniz.

Devam etmekte olan tüm fotoğraf etkinliklerini Türk Nikon Fotoğraf Yarışmaları sayfası üzerinden takip edebilirsiniz. Sonucu açıklanmış diğer fotoğraf yarışmaları için tıklayınız.

Skylum'un hepsi bir arada fotoğraf düzenleme programı olan Luminar 4, yeni kullanıcılar için oldukça avantajlı indirimler sağlıyor. Yeni AI özellikleri ve yenilenmiş UI ile birlikte gelen Luminar 4 programını tavsiye ediyoruz.

İlk görüş bildiren siz olun

Cevap Yazın