2. Ulusal Aktüel Arkeoloji Fotoğraf Yarışması: “Anadolu’yu Fark Etme Zamanı”

Aktüel Arkeoloji Dergisi tarafından 2011 yılında gerçekleştirilen 1. Aktüel Arkeoloji Fotoğraf Yarışması’nın 2.si olacak olarak başlatılan 2. Aktüel Arkeoloji “Anadolu’yu Fark Etme Zamanı” temalı Fotoğraf Yarışması, Anadolu’nun binlerce yıllık arkeolojik birikimini fark etmek, tanımak ve anlamak amacı ile profesyonel ve amatör tüm fotoğraf sanatçılarını katılıma davet ediyor.

Anadolu’nun binlerce yıllık kültürel ve arkeolojik değerlerini farklı coğrafyalarda yaşayan insanlara ulaştırmayı amaçlayan yarışmaya katılmak isteyenler “Gördüğün Anadolu’yu fotoğrafınla bize anlat” çağrısına uyarak çektikleri fotoğraflarla yarışmaya ücretsiz katılabiliyorlar.

2. Ulusal Aktüel Arkeoloji Fotoğraf Yarışması Detayları

2-ulusal-aktuel-arkeoloji-fotograf-yarismasi

Son katılım tarihi  30 Eylül 2015 olarak açıklanan yarışmada birinciye 3.500 TL, ikinciye 2.500 TL, üçüncüye ise 1.500 TL para ödülü verilecek.

Yarışma Takvimi:

  • Yarışmanın Başlama Tarihi :02 Ocak 2015
  • Son Katılım Tarihi :30 Eylül 2015 saat 23.00 (TSI)
  • Seçici Kurul Toplantısı :17 Ekim 2015
  • Sonuç Bildirim Tarihi :30 Ekim 2015
  • Ödül Töreni :14 Kasım 2015

30 Ekim 2015 tarihinde açıklanacak yarışmanın sonuçları, Aktüel Arkeoloji Dergisi’nin Kasım-Aralık 2015 sayısında ve TFSF’nin internet sayfalarında duyurulacak. Ödül alan fotoğraflar intenette yine aynı sayfalarda yayınlanacak ve TFSF yayını Almanak 2015’te yer alacak.

“Anadolu’yu Fark Etme Zamanı” temalı 2. Ulusal Aktüel Arkeoloji Fotoğraf Yarışması’na başvurularınızı TFSF üzerinden yapabilirsiniz.

Devam etmekte olan tüm fotoğraf etkinliklerini Türk Nikon Fotoğraf Yarışmaları sayfası üzerinden takip edebilirsiniz.

Skylum'un hepsi bir arada fotoğraf düzenleme programı olan Luminar 4, yeni kullanıcılar için oldukça avantajlı indirimler sağlıyor. Yeni AI özellikleri ve yenilenmiş UI ile birlikte gelen Luminar 4 programını tavsiye ediyoruz.

İlk görüş bildiren siz olun

Cevap Yazın