2012 National Geographic Fotoğraf Yarışması Türkiye Finali Kazananları

National Geographic’in 2012 yılında düzenlediği uluslararası fotoğraf yarışmasının (National Geographic Photo Contest 2012) Türkiye finali sonuçları National Geographic Türkiye sitesinde yayınladı.

Foto muhabiri Ara Güler, Doğuş Yayın Grubu Genel Müdürü Cem Aydın, NTV Program Yapımcısı Oğuz Haksever ile National Geographic Uluslararası Edisyonlar Fotoğraf ve Tasarım Editörü Darren Smith‘ten oluşan Ulusal Yarışma Jürisi, 2012 National Geographic Uluslararası Fotoğraf Yarışması’nın Türkiye ayağında 4 bine yakın fotoğrafı değerlendirdi.

National Geographic Society’nin bu yıl yedincisini düzenlediği Uluslararası Fotoğraf Yarışması’nın Türkiye ayağı sonuçlandı. Canon’un sponsor olduğu Ulusal Yarışma’da bu yıl 4 bine yakın fotoğraf; İnsan, Şehir, Doğa ve Gece (Canon Özel) olmak üzere dört ayrı kategoride yarıştı.

Yarışmanın Türkiye finalinde dereceye giren fotoğraflar National Geographic Türkiye’nin Ocak 2013 sayısında da yayınlanacaktır.

[imagebrowser id=98]

Skylum'un hepsi bir arada fotoğraf düzenleme programı olan Luminar 4, yeni kullanıcılar için oldukça avantajlı indirimler sağlıyor. Yeni AI özellikleri ve yenilenmiş UI ile birlikte gelen Luminar 4 programını tavsiye ediyoruz.

İlk görüş bildiren siz olun

Cevap Yazın