2012 Sanpellegrino Café Society Yarışması

Sanpellegrino meyveli içeceklerin 11 senedir Avusturalya’da düzenlediği ve bir gelenek haline gelen Sanpellegrino Café Society Fotoğraf Yarışmasıikinci kez Türkiye’de! Sanpellegrino Meyveli İçecekler, tüm fotoğraf severleri Cafe Society Fotoğraf Yarışması’na çağırıyor. Sanpellegrino şişeleri ile bir cafe veya restoranda kompozisyon yarat, fotoğrafını çek, Facebook uygulamasıyla fotoğrafını yükle ve yarışmaya katıl!

Sanpellegrino Meyveli İçecekler, Cafe Society Fotoğraf Yarışması başkanlığını Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Fotoğraf Bölüm Başkanı Prof. Yusuf Murat Şen’in yaptığı yarışma jürisinde; Time Out Dergisi Yazı İşleri Müdürü Elif Eren Altınarık, ünlü Fotoğraf Sanatçısı Mehmet Turgut, ünlü Moda Tasarımcısı Özgür Masur, çektiği fotoğraf kareleriyle ünlü Hürriyet Gazetesi Fotoğraf Editörü Sebati Karakurt, ünlü Moda Fotoğraf Sanatçısı Tamer Yılmaz ve S. Pellegrino Avrupa ve Güney Amerika İş Geliştirme Sorumlusu Filippo Mazzaia bulunuyor.

Uzman jürinin değerlendirmesi sonucunda kazananları ALMA School’da yeme – içme workshop’unu da kapsayan 2 kişilik VIP İtalya seyahati fırsatı, iPad 2, iPhone 4 ve Nikon L100 Dijital Fotoğraf Makinesi; katılımcıların oylarıyla seçilen Facebook kategorisi birincisini ise, 1 senelik Sanpellegrino tüketimi, illy X7 Francis Francis Espresso Makinesi ve 12 adet illy espresso fincan takımı bekliyor!

Dünyada hızla büyüyen fotoğrafçılığa olan ilgiyi Türkiye’de de artırmayı amaçlayan Sanpellegrino Cafe Society Fotoğraf Yarışması, 1 Nisan-1 Haziran 2012 tarihleri arasında tüm fotoğraf severlere açık olacak. Yarışmanın konusunu; kafe veya restoranlarda Sanpellegrino ürünlerinden bir veya birkaçının da bulunduğu bir kompozisyon yaratılarak fotoğrafının çekilmesi oluşturuyor.

Ayrıntılı bilgi:
http://www.cafesocietyturkey.com/

Skylum'un hepsi bir arada fotoğraf düzenleme programı olan Luminar 4, yeni kullanıcılar için oldukça avantajlı indirimler sağlıyor. Yeni AI özellikleri ve yenilenmiş UI ile birlikte gelen Luminar 4 programını tavsiye ediyoruz.

İlk görüş bildiren siz olun

Cevap Yazın